Παρόλο που οι πρόσφατες φήμες έλεγαν ότι το Woodstock 50 αντιμετώπιζε προβλήματα, η σύνθεση του φεστιβάλ έχει αρχίσει να διαμορφώνεται.
Αν και ο κατάλογος των καλλιτεχνών δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα, το Variety αναφέρει ότι οι Dead & Company και οι Black Keys θα είναι μεταξύ των κορυφαίων της διοργάνωσης.
Η εκδήλωση θα γιορτάσει την 50ή επέτειο του ιστορικού φεστιβάλ του 1969.
Η αρχική σύνθεση περιελάμβανε κλασσικούς καλλιτέχνες όπως οι Who, Jimi Hendrix,Creedence Clearwater Revival και οι Crosby, Stills, Nash & Young. Η διοργάνωση του 2019 θα συμπεριλάβει σύγχρονες μπάντες.
Jay Z, Imagine Dragons, Chance the Rapper, Gary Clark Jr., Cage the Elephant, the Killers, Greta Van Fleet, Portugal. The Man και οι Raconteurs του Jack White είναι μεταξύ των άλλων καλλιτεχνών που φέρεται ότι έχουν προγραμματιστεί.
Παρόλα αυτά, οι κλασικοί καλλιτέχνες δεν θα λείψουν τελείως. Εκτός από τους Dead & Company, ο Robert Plant και οι Santana βρίσκονται σε συζητήσεις για να συμμετάσχουν στη σύνθεση. Οι Grateful Dead και οι Santana ήταν ανάμεσα στα θρυλικά σύνολα του αρχικού Woodstock. Οι Led Zeppelin,είχαν προσκληθεί να εμφανιστούν στη γιορτή του 1969, αλλά αρνήθηκε.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον ενθουσιασμό για το Woodstock 50, αλλά έχουμε υποχρέωση στους οπαδούς, τους καλλιτέχνες και τους συνεργάτες μας να γίνουν τα πράγματα με τον σωστό τρόπο”, δήλωσε ο διοργανωτής του φεστιβάλ Michael Lang σε μια δήλωση σχετικά με τα νέα που είχαν διαρρεύσει. «Βρισκόμαστε στα τελικά στάδια και ανυπομονούμε να διοργανώσουμε αυτή την μοναδική εκδήλωση. Θα ανακοινώσουμε σύντομα τη σύνθεση και τα εισιτήρια.Μείνετε συντονισμένοι!”

Το Woodstock 50 έχει προγραμματιστεί για τις 16 Αυγούστου.16 έως 18 Αυγούστου στο Watkins Glen της Νέας Υόρκης.
Μια “ανταγωνιστική” γιορτή για την επέτειο του Woodstock, το Φεστιβάλ Μουσικής και Πολιτισμού Bethel Woods, θα διεξαχθεί στην αρχική τοποθεσία στο Bethel, NY.Οι Santana είναι επίσης προγραμματισμένοι για αυτή την εκδήλωση, μαζί με τους Ringo Starr,τον Edgar Winter και τους Brothers Doobie.

 

 


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram