Δευτέρα 23/9 και ώρα 22.00: Oι Sidetrack στον Ατλαντίς 105,2

Written by on 20/09/2019

Στον Ατλαντίς, τον Μιχάλη Kεχαγια, τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από τους “Lexicon Project”, οι οποίοι παρεμπιπτόντως είχαν ψηφιστεί από τη ραδιοφωνική μας παρέα ως η δημοφιλέστερη ελληνόφωνη μπάντα του 2012. Ο κατάλογος των συνεργαιών του είναι ατελείωτος. Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Δημητριάδης, Όναρ, Δημήτρης Κοργιαλάς, Λεωνίδας Μπαλάφας είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που μπορεί να θυμηθεί κανείς. Με μία σημαντική λεπτομέρεια: Για τις συνεργασίες του Μιχάλη πάντα υπήρχε λόγος.

Κάπως έτσι, μετά από ένα πέρασμα στους Lego, δημιουργεί τους Sidetrack. Συγκρότημα που προλάβαμε να γνωρίσουμε μέσα από την πρώτη δισκογραφική του δουλειά, πριν την προσωρινή διακοπή της Ελληνόφωνης Ροκ ζώνης.

Χαιρόμαστε πάρα πολύ που επιστροφή της Ελληνόφωνης Ροκ ζώνης συμπίπτει με την επιστροφή των Sidetrack στη δισκογραφία.

Και επειδή ακριβώς όπως αναφέραμε και παραπάνω για αυτά που κάνει ο Μιχάλης στη μουσική, υπάρχει λόγος, σίγουρα οι Sidetrack δεν είναι ένα ακόμα συγκρότημα. Πανέμορφο υλικό, live που… “όποιος πάει ξαναπάει”, ήχος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από Αγγλικές μπάντες που ακούγονται σε ολόκληρο τον πλανήτη, μα πάνω από όλα, μία θετική ενέργεια και συλλογικό πνεύμα που βγαίνει σε ο, τι κι αν κάνει αυτή η παρέα που θα είναι κοντά μας τη Δευτέρα 23/9 στις 10 το βράδυ…


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram