SCORPIONS: Κυκλοφόρησαν το single “Rock Believer”

Written by on 14/01/2022

Οι SCORPIONS μοιράστηκαν με το κοινό τους, το νέο τους single, “Rock Believer”. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού θα ακολουθήσει στις 18 Ιανουαρίου.

Το “Rock Believer” είναι το ομότιτλο κομμάτι του 19ου στούντιο άλμπουμ των SCORPIONS, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου.

Πριν από δύο μήνες, οι SCORPIONS κυκλοφόρησαν το επίσημο βίντεο για το πρώτο single του “Rock Believer”, “Peacemaker”. Οι στίχοι είναι του τραγουδιστή Klaus Meine.

“Rock Believer” track listing:

01. Gas In The Tank
02. Roots In My Boots
03. Knock ‘Em Dead
04. Rock Believer

05. Shining Of Your Soul
06. Seventh Sun
07. Hot And Cold
08. When I Lay My Bones To Rest
09. Peacemaker
10. Call Of The Wild
11. When You Know (Where You Come From)
12. Shoot For Your Heart
13. When Tomorrow Comes
14. Unleash The Beast
15. Crossing Borders

Current track

Follow by Email