METEOR: Το νέο single των ARCHITECTS

Written by on 10/02/2021

Στις 26 Φεβρουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το ένατο στούντιο άλμπουμ των ARCHITECTS, “For They That Wish To Exist”. Ακούστε το τέταρτο single του άλμπουμ, “Meteor”.

“For Those That Wish To Exist” track listing:

01. Do You Dream Of Armageddon?
02. Black Lungs
03. Giving Blood
04. Discourse Is Dead

05. Dead Butterflies
06. An Ordinary Extinction
07. Impermanence (feat Winston McCall of PARKWAY DRIVE)
08. Flight Without Feathers
09. Little Wonder (feat. Mike Kerr of ROYAL BLOOD)
10. Animals
11. Libertine
12. Goliath (feat. Simon Neil of BIFFY CLYRO)
13. Demi God
14. Meteor
15. Dying Is Absolutely Safe

Current track

Follow by Email