Δευτέρα 21/10 και ώρα 22.00: O Γιώργος Δημητριάδης στον Ατλαντίς!

Written by on 17/10/2019

Λένε πως συχνά το μέγεθος του καλλιτέχνη δεν συμβαδίζει με το μέγεθος του ανθρώπου. Λένε πως άλλο το ταλέντο του καλλιτέχνη άλλο το ήθος του χαρακτήρα του. Με τον Γιώργο Δημητριάδη δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο Γιώργος είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που πραγματικά δεν ξέρεις αν θα πρέπει να θαυμάσεις περισσότερο το ταλέντο του ή το ήθος του. Γιατί ο καλλιτέχνης Γιώργος Δημητριάδης διαδέχτηκε (κατά γενική ομολογία πανάξια) τον Παύλο Σιδηρόπουλο στους “Απροσάρμοστους”, έγραψε και ερμήνευσε τραγούδια που όλοι μας λίγο πολύ σιγοτραγουδήσαμε, αγαπήσαμε και αγαπάμε ακόμα και χάραξε μία καλλιτεχνική πορεία αξιοζήλευτη, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς “στείρες” περιόδους, χωρίς ποτέ να λείψει από τα… μουσικά του λημέρια. Από την άλλη ο άνθρωπος Γιώργος Δημητριάδης παρέμεινε ένα αφοπλιστικά απλό και σεμνό παιδί, ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη και σεβασμό για το διπλανό του, ένα παράδειγμα συμπεριφοράς για τους νεότερους καλλιτέχνες,.

Είναι μεγάλη μας χαρά που ο Γιώργος τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και ώρα 10 το βράδυ θα βρίσκεται στον Ατλαντίς και στο “Εμένα οι φίλοι μου”. Το νέο του κομμάτι, “και μην νομίζεις”  είναι απλά η αφορμή. Σίγουρα θα έχει πολλά να μας πει….


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram