BRUCE DICKINSON: «Δεν βλέπω κανένα λόγο για να αποσυρθούμε ποτέ»

Written by on 16/03/2019

“Προσωπικά, δεν βλέπω κανένα λόγο για να αποσυρθούμε ποτέ. Ως πιλότος αερομεταφορέα, μου είπαν κάποτε ότι κανείς δεν πεθαίνει ποτέ σε αεροπλάνο. Ακόμα κι αν το κεφάλι του είναι αποκομμένο από το σώμα του, δεν είναι νεκρός… Αν κάποιος πεί «Το κεφάλι του άντρα έχει κοπεί,τότε ρωτάμε ναι αλλά είναι νεκρός;
Δεν είναι νεκρός μέχρι κάποιος νομίμως να πει ότι είναι. Δλδ κανείς δεν πεθαίνει μέχρι κάποιος να σηκωθεί και να πει: «Yup, είναι σίγουρα νεκρός». Χα,είσαι εσύ υπεύθυνος τότε και εσύ τον σκότωσες”. Έτσι, είναι και με τις μπάντες της rock,ποτέ δεν θα πεθάνουμε,ακόμα κι αν είμαστε πραγματικά νεκροί,δεν θα πεθάνουμε ακόμα.

Σχετικά με το μύθο ότι είχε προσκληθεί να συμμετάσχει στη βρετανική ομάδα ξιφασκίας για την ολυμπιάδα αλλά αρνήθηκε λόγω των υποχρεώσεων του με τους IRON MAIDEN:
“Όταν είσαι ποπ σταρ, ροκ σταρ,ή ό, τι άλλο,οι άνθρωποι γουστάρουν να φτιάχνουν ιστορίες για σένα που δεν είναι εκατό τοις εκατό αληθινές.Ήμουν καλός ξιφομάχος, αν θέλεις μάλιστα την αλήθεια ήμουν το Νο.7 στη χώρα.
Η Ολυμπιακή Ομάδα όμως είναι το 1,2 και 3. Ο αριθμός 7 δεν είναι.Το 7 δεν είναι 3. Για να πω λοιπόν ότι θα ήμουν στην ολυμπιακή ομάδα – όχι, δεν γινόταν να συμβεί.
Άν θα ήθελα να είμαι στην Ολυμπιακή ομάδα;
Ναι, βέβαια,τα blazers φαίνονται πολύ ωραία, η στολή είναι πολύ κουλ.

Για τις πτήσεις των IRON MAIDEN με το δικό τους αεροπλάνο:
“Όλοι νομίζουν ότι … Όταν είχαμε τις αερογραμμές IRON MAIDEN, έλεγαν,” Πού είναι σήμερα το αεροσκάφος των Iron Maiden; ” Και λέω, ‘Λοιπόν, δεν έχουμε ένα αεροπλάνο IRON MAIDEN.’ Υπάρχει μια έκφραση: εάν πετάει, επιπλέει ή γ@#$%^, νοίκιασε το.Κι έτσι το νοικιάσαμε. Νοικιάσαμε το αεροπλάνο και εργάστηκα για την αεροπορική εταιρεία απο την οποία το νοικιάσαμε για σχεδόν 10 χρόνια. Γιατί εργάστηκα ως πιλότος πλήρους απασχόλησης.Έχω έξι και μισή χιλιάδες ώρες πτήσης με αεροπλάνα jet, πηγαίνοντας ανθρώπους σε διακοπές. Ποτέ δεν επέστρεψαν [Γέλια]
Μέχρι τη στιγμή που πετούσα το συγκρότημα,είχα ήδη πετάξει πολλούς άλλους ανθρώπους. Πέταξα τη βρετανική κυβέρνηση,πέταξα τους αρχηγούς διαφόρων αφρικανικών χωρών, πέταξα διακόσια και,άτομα σε διακοπές πηγαίνοντας τους οπουδήποτε .Έτσι, αν ήταν εντάξει με αυτούς,ήταν λίγο περισσότερο εντάξει με τη μπάντα νομίζω και με κράτησε μακριά από το να πίνω μέχρι θανάτου επίσης.Τσάι και καφές – αυτό είναι όλο, πραγματικά.

Για τους στίχους των IRON MAIDEN:
“Γράφουμε τραγούδια για τον θάνατο,την ανάσταση,τον πόλεμο,την πείνα,τη δυστυχία, και όλοι είναι ευτυχισμένοι.Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;
Θέλω να πω, έρχεσαι και βλέπεις μία από τις συναυλίες μας και παίρνεις τα πάντα. Η πιο πρόσφατη περιοδεία που κάναμε είχε τρείς πράξεις σε κάθε σώου.
Κατά τη διάρκεια του σώου,είχαμε πόλεμο, που βγάζει τις καλύτερες και τις χειρότερες πτυχές της ανθρωπότητας.
Θρησκεία, η οποία αναδεικνύει τις καλύτερες και τις χειρότερες πτυχές της ανθρωπότητας και μετά βέβαια καταλήγουμε στην κόλαση που αναδεικνύει όλες τις καλύτερες και όλες τις χειρότερες πτυχές της ανθρωπότητας.
Άς δούμε την αλήθεια κατάματα:Πού θα βρίσκονται όλοι οι πραγματικά κούλ άνθρωποι;
Αν πρόκειται να κάνετε ένα πάρτι,πού θα γίνει;Φυσικά στην κόλαση …
Όποιος έχει διασκεδάσει στη ζωή του είναι εκεί κάτω … Κι όπως είπαν οι AC / DC, «Η κόλαση δεν είναι καθόλου κακό μέρος για να βρίσκεσαι»

Οι Iron Maiden θα ξεκινήσουν τον επόμενο γύρο της περιοδείας Legacy Of The Beast τον Ιούλιο. Η περιοδεία των MAIDEN για το 2019 στη Βόρεια, Νότια και Κεντρική Αμερική περιλαμβάνει 41 συναυλίες σε έξι χώρες, οι οποίες, σε συνδυασμό με τις ευρωπαϊκές ημερομηνίες του 2018 του συγκροτήματος,σημαίνει ότι μέχρι το τέλος αυτής της περιοδείας,η μπάντα θα έχει παρουσίασει το “Legacy Of the Beast” σε ένα εκατομμύριο εφτακόσιους πενήντα χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram