Με πέντε υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Εικόνας και του Καλύτερου Ηθοποιού, τα Βραβεία Όσκαρ της Κυριακής (24 Φεβρουαρίου) θα μπορούσαν να είναι μια μεγάλη βραδιά για την Βασίλισσα. Εκτός από το γεγονός ότι θα εμφανστούν στην τελετή για να παραλάβουν τα βραβεία που τυχόν λάβουν, η μπάντα με τον Adam Lambert θα εμφανιστεί και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής.
“We will rock the Oscars”, έγραψε ο Lambert  στο twιtter, μαζί μ’ενα emoji και την ημερομηνίας και ώρας της εκπομπής.

Η εκπομπή της Κυριακής ολοκληρώνει μια χρονιά βραβείων, η οποία ήταν πολύ καλή για το Bohemian Rhapsody και το αστέρι της, Rami Malek, που ερμήνευσε τον ρόλο του Freddie Mercury. Αφού έλαβε σχεδόν καθολικό έπαινο για την εμφάνισή του, κέρδισε ένα Golden Globe (με την ταινία που κέρδισε επίσης και το αντίστοιχο βραβείο για την καλύτερη ταινία) ένα βραβείο Screen Actors Guild και, πιο πρόσφατα, μια BAFTA, η οποία είναι στη Βρετανία ισοδύναμη με τα Όσκαρ.

Σας ευχαριστώ πολύ Queen “, δήλωσε ο Malek στην ομιλία παραλαβής του βραβείου.” Για τον Brian May. Για τον Ρότζερ Τέιλορ. Σε ολόκληρη την οικογένεια των Queen. Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εσάς. Και το κυριότερο σ’ευχαριστώ που ήσουν τόσο σταθερός και αμείλικτος και ασυμβίβαστος με κάθε τρόπο. Σε ευχαριστώ, Freddie Mercury. ”
Ο Malek είναι ένας από τους εκλεκτούς για να πάρει σπίτι το Oscar του καλύτερου ηθοποιού αν και για την ταινία είναι λίγο παρακινδυνευμένο. Έχει επίσης υποψηφιότητες στις κατηγορίες για επεξεργασία ήχου, μείξη ήχου και επεξεργασία ταινίας.
Αν τα Oscars ανοίγουν την όρεξη για περισσότερους Queen + Adam Lambert…. ξεκινούν τον Ιούλιο μια περιοδεία έξι εβδομάδων στη Βόρεια Αμερική.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram