Έχει περάσει σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα από το τελευταίο στούντιο album των Bad Company. Τώρα, ο τραγουδιστής Paul Rodgers υπονοεί ότι η αναμονή τελικά θα τελειώσει.

“Θα ήθελα να δημιουργήσω νέα μουσική. Αυτό είναι στη σκέψη μου αυτή τη στιγμή”, λέει ο Rodgers στο Rock Band Reviews. “Είμαστε στο στούντιο, απλά βάζουμε σε σειρά τα πράγματα γύρω μας και βλέπουμε τι έχουμε.”

Ο Rodgers έχει να συμμετάσχει σε στούντιο άλμπουμ των Bad Company στούντιο από το Rough Diamonds του 1982. Αρχικά αντικαταστάθηκε από τον Brian Howe. Ο Robert Hart τραγούδησε στο πιό πρόσφατο LP τους, το 1996 που λεγόταν Stories Told & Untold.

Ο Rodgers επανήλθε στους Bad Company δύο χρόνια αργότερα και απο τότε ξεκίνησε η συνεχής περιήγηση. Τρία νέα live albums ακολούθησαν, με κορυφαίο το Live at Wembley το 2011.

Το επόμενο βήμα για τους Bad Company είναι μια εμφάνιση με τους ZZ Top και τους Cheap Trick τον Μάιο. Επίσης θα εμφανιστούν μαζί με τους Lynyrd Skynyrd αργότερα το καλοκαίρι. “Αυτό το έτος, έχουμε επιλέξει να παίξουμε μόνο 20 ημερομηνίες, και αυτό είναι όλο”, πρόσθεσε ο Rodgers. “Θα γυρίσουμε πίσω, ώστε να περάσουμε περισσότερο χρόνο στο στούντιο, κάνοντας κάποια ηχογράφηση.”

Προχωράνε δυστυχώς, χωρίς τον συν-ιδρυτή Mick Ralphs, αφού ο κιθαρίστας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το 2016. “Είναι τώρα νοσηλευόμενος”, επιβεβαίωσε ο Rodgers. “Προσπαθούμε να τον φροντίσουμε από απόσταση,η οικογένειά του εμπλέκεται πάρα πολύ στη φροντίδα του και κάνει ό, τι μπορεί ανάλογα με την κατάσταση.”


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram