Νεο άλμπουμ για τους Rammstein

Written by on 29/01/2019

Οι Rammstein βρίσκονται στο studio δουλεύοντας το πολυαναμενόμενο follow-up του Liebe ist für alle da, με τον κιθαρίστα Paul Landers να υπαινίσσεται ότι το άλμπουμ θα μπορούσε να φτάσει την επόμενη άνοιξη σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Radar τον οκτώβριο.

Τώρα ο συναδέλφος του κιθαρίστας Richard Kruspe στενέυει το χρονικό πλαίσιο και λέει ότι είναι πολύ πιθανό το-άτιτλο ακόμα άλμπουμ να βγεί τον απρίλιο – ακριβώς πρίν από την ήδη ανακοινωθείσα Ευρωπαϊκή περιοδεία.

Ο Kruspe λέει για το Consequence Of Sound: “είμαστε στο φινίρισμα και στίς τελευταίες μίξεις, οπότε πιθανώς και να βγει τον Απρίλιο του 2019.”

Και προσθέτει: “τα πάντα με τους Rammstein χρειάζονται χρόνο και δείχνουν να διαρκούν για πάντα, γιατί υπάρχουν έξι άτομα, συν μηχανικός και παραγωγός, και όλοι έχουμε άποψη. Απλά πηγαίνει πολύ αργά,και είναι πολύ χρονοβόρο και μερικές φορές απογοητευτικό.”

Αλλά παρά τη μεγάλη περίοδο αναμονής, ο Κρουσπ αναφέρει ότι όταν κυκλοφορήσει, θα αξίζει την αναμονή.

Λέει: “Πιστεύω ότι θα είναι ένα άλμπουμ με ένα ορισμένο είδος δυναμικού που οι Rammstein δεν είχαν πετύχει ως τώρα. Για μένα, ένας από τους λόγους για να κάνω ένα βήμα πίσω απο τις ηχογραφήσεις των Rammstein ήταν για να έρθει σε ισορροπία, η δημοτικότητα της μπάντας ανάμεσα στις ζωντανές εμφανίσεις και την πραγματική μουσική.

“Με τους Rammstein, οι άνθρωποι μιλάνε για τη φωτιά και όλα τα ζωντανά πράγματα. Σκέφτηκα, “Δεν θέλω να είμαστε οι νέοι Kiss” όπου οι άνθρωποι μιλούν για μακιγιάζ και τέτοια πράγματα και κανείς δεν μιλάει για τη μουσική.

“Ήθελα να κάνω ένα δίσκο που να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο από τα προηγούμενα μας,και βρίσκω όταν ακούω το νέο άλμπουμ,οτι ακούγεται σαν τρισδιάστατοι Rammstein.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τον καλό μου φίλο Olsen Involtini, ο οποίος εργάστηκε στην Emigrate records επίσης. Είναι σπουδαίος φίλος μου, και έφερε κάποιες αρμονίες στον κόσμο των Rammstein, που μου αρέσουν.”

Η ευρωπαϊκή περιοδεία του Rammstein θα ξεκινήσει στο Παρίσι στις 28 Ιουνίου.

Εν τω μεταξύ, οι Rammstein έχουν κυκλοφορήσει ένα επίσημο παιχνίδι κουίζ στο webstore τους τα Χριστούγεννα. Το κουτί περιέχει περισσότερες από 400 ερωτήσεις σχετικά με το συγκρότημα στα γερμανικά και αγγλικά.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram