Οι Who το 2019

Written by on 12/01/2019

Μήπως έχουν βάλει στοίχημα όλες οι μπάντες του πλανήτη να κυκλοφορήσουν νέο υλικό μέσα στο 2019? Η λίστα συμπληρώνεται τώρα με τους Who, που σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ απο το Endless Wire του 2006.
Οι Who μπορούν άνετα να περάσουν το υπόλοιπο του βίου τους παίζοντας σε μεγάλα στάδια γεμίζοντας τις τσέπες τους αλλά ο κιθαρίστας Pete Townshend αρνείται να βγεί σε τουρνέ 2019 χωρίς νέο άλμπουμ.

“Δήλωσα οτι δε θα υπογράψω κανένα συμβόλαιο εκτός αν υπάρχει νέο υλικό.” λέει ο Townshend στο Rolling Stone. “Δεν χρειάζεται να είναι ενα hit album. Δεν έχει να κάνει με το οτι οι Who χρειάζονται ένα νέο άλμπουμ.Είναι καθαρά προσωπικό.Έχει να κάνει με την περηφάνεια μου,την αυτοεκτίμηση μου,και την αξιοπρέπεια μου ως συνθέτης.”
Ως τώρα 15 demos έχουν ετοιμαστεί κι ο Townshend ελπίζει να ηχογραφήσει τα φωνητικά ο Roger Daltrey έγκαιρα για να κυκλοφορήσει το άλμπουμ μέσα στο 2019.

Οι Who θα ξεκινήσουν μια τουρνέ με 31 σταθμούς φέτος στις ΗΠΑ με ντόπιες μπάντες να τους πλαισιώνουν κάθε φορά.Ο Daltrey επέμενε γι’αυτό μετά την ερμηνεία ολόκληρου του Tommy με συμφωνικές πέρσι.
“Θα γίνω 75 ετών το Μάρτη κι αυτό μοιάζει να είναι ένας αξιοπρεπέστατος τρόπος να συνεχίσω και να κάνω μουσική,” όπως λέει. “Αυτό μας έχει απομείνει.Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι πιά. Έχουμε χάσει την ομορφιά.Έχουμε χάσει τη λάμψη.Μας έχει μείνει η μουσική και θα την παρουσιάσουμε φρέσκια και δυνατή όσο ποτέ.”

Ο Townshend συμπληρώνει πως ενα απο τα μεγαλύτερα εμπόδια είναι οτι αυτος κι ο Daltrey δεν έχουν και τόσο καλές σχέσεις. “Μια απο τις μεγαλύτερες δυσκολίες είναι οτι εγώ κι ο Roger δεν επικοινωνούμε λέει ο Townshend. Με το πέρασμα του χρόνου δεν έχουμε αναπτύξει διάλογο.Δε νομίζω ότι είναι δικό μου το φταίξιμο.Τον τρομάζει ίσως το ότι είμαι υπεραναλυτικός,το οτι περιπλέκω τα πράγματα και το ότι σκεφτόμαστε πολύ πολύ διαφορετικά.”


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram