30 χρόνια Atlantis. Χριστόφορος Κροκίδης.

Written by on 26/07/2020

Πίσω στον Μάρτιο του 2001.

Λίγο μετά την απόφαση της τότε κυβέρνησης για την “εκκαθάριση των ανυπότακτων” και αναδιαμόρφωσης των συχνοτήτων των FM αρχίζει ο δικός μας αγώνας για την δικαίωση.

Σταθμοί με δώδεκαχρονη λειτουργία που θεωρούνταν έτοιμοι για αδειοδότηση βρέθηκαν ξαφνικά εκτός λίστας. Την θέση τους πήραν άλλοι που μετρούσαν ελάχιστο χρόνο ζωής.

Κανένα μέσο δεν προέβαλε τότε το γεγονός με μικρές εξαιρέσεις. Το λουκέτο που επήλθε εκτός από το γεγονός ότι τιμώρηθηκε το επειχηρήν οδήγησε παράλληλα στην ανεργία εκατοντάδες που βρέθηκαν εκτός εργατικού πλαισίου.

Επειδή οι παρέες πάντα αλλάζουν τα πράγματα φτάνει μια ιδέα για να γίνει η φλόγα φωτιά. Μια τέτοια ιδέα είχε ο Χριστόφορος Κροκίδης σε μια συνομιλία με την τότε συνεργάτιδα του σταθμού Ανδριάνα Ζαρακέλη. Μια συναυλία υπέρ της φωνής του Ατλαντις.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η “Σφεντόνα” με χαρά αποδέχθηκαν την πρόταση ενώ η αγάπη του κόσμου για τον Ατλαντίς απέκλεισε την Λ.Αλεξάνδρας. Η συνέχεια αποθανατίζεται στο βίντεο με τον Χριστόφορο Κροκίδη που θα είναι μαζί μας την Τρίτη 28 Ιουλίου στην Ελληνόφωνη ζώνη του σταθμού μας.

#musicmatters #noplaylist


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram