Τι ακούει ο Slash?

Written by on 14/04/2019

“Γνωρίζω τα καινούργια συγκροτήματα και ακούω καινούργια πράγματα κάθε φορά που πέφτουν στα χέρια μου. Δεν έχω κολλήσει με καμία ολοκαίνουργια μπάντα μέχρι στιγμής, αλλά υπάρχει ένα σωρό φρέσκο πράγμα εκεί έξω. Κυρίως ακούω – για τη νέα μουσική, ξέρετε – τον πρόσφατο δίσκο των Alice in Chains και τους Prophets of Rage και τους Queens of the Stone Age.”».

Πρόσθεσε: “Υπάρχουν πολλοί νέοι δίσκοι που ακούω όταν βρίσκομαι στο σπίτι και στο αυτοκίνητό μου. Τις υπόλοιπες φορές ακούω πολλά μπλουζ και, ξέρετε, απλά κλασικά πράγματα στο ραδιόφωνο. Όταν βρίσκομαι στο δρόμο,ουσιαστικά γράφω περισσότερο από το να ακούω κάποιον ».

Ο Slash μιλά επίσης για ένα νέο άρθρο του Kerrang για τον Cobain στο οποίο είπε ότι ήταν μεγαλύτερος οπαδός του Staley και των Alice In Chains μαζί με τον Chris Cornell και τούς Soundgarden.

“Ήταν κάπως κουραστικό το ότι ο μουσικός τύπος στην αρχή της δεκαετίας του ’90 προσπαθούσε να δημιουργήσει συνέχεια μια ταυτότητα για τις μπάντες του Σιάτλ, πλασάροντας τους ως αντι-Guns N ‘Roses. Ξέρω ότι οι όλοι αυτοί προτιμούν να θεωρούν ολόκληρη τη γέννηση του grunge ως το μεγάλο χτύπημα για τούς Guns, αλλά ήμασταν τόσο μεγάλοι εκείνη την εποχή που η εμφάνιση των grunge συγκροτημάτων δεν είχε καμία σημασία.
Προσωπικά, πίστευα ότι οι Nirvana ήταν cool – έχω τέσσερα από τα άλμπουμ τους – αλλά δεν ήταν τόσο βαριά ή με τόσα riff- όπως οι Soundgarden ή οι Alice In Chains, έτσι αυτά ήταν στην πραγματικότητα τα δύο αγαπημένα μου γκρούπς απο τη σχολή του Σιάτλ. Υποθέτω ότι οι Axl [Rose] και Kurt Cobain είχαν κάποια προβλήματα, αλλά ο Dave Grohl είναι στο άλμπουμ μου με τον Duff [McKagan], έτσι υπάρχει τουλάχιστον ένα μέλος της Nirvana που δεν με μισεί! ”

Ο Slash δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Staley ή τον Cobain, αλλά έπαιξε με τον Chris Cornell στο “Promise” και συνεργάστηκε με τον Dave Grohl σε πολλές περιπτώσεις.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram