Στην υγειά μας και Καλή Ανάσταση!!!!

Written by on 27/04/2019

Μια φορά κι έναν καιρό το Trooper των Iron Maiden ήταν απλά ένα επικό τραγούδι.Μετά έγινε ποτό που προστέθηκε στη σειρά των κρασιών,μπυρών και  αλκοολούχων των ροκ σταρς.

Η μουσική πάντα τα πήγαινε καλά με τα συγκεκριμένα θέματα αυτό όμως το τελευταίο ” trend κάνει την σύνδεση τους ιδιαίτερα ξεχωριστή καθώς οι fans μπορούν να ακούν το αγαπημένο τους τραγούδι και να πίνουν ποτά με το logo της μπάντας επάνω.

Groups όπως οι Kiss μπορεί απλά να βάζουν τ’όνομα τους σε ένα προ’ι’ον που ήδη υπάρχει,άλλες φορές όμως οι ροκ στάρς εμπλέκονται κανονικά με την δημιουργία ενός ποτού από την απόσταξη κιόλας.Τέτοια παραδείγματα είναι το ρούμι κι οι τεκίλες του Sammy Hagar,η Pearl Jam’s Faithfull Ale, ή τα κρασιά από τους αμπελώνες του Sting στην περιοχή Chianti της Ιταλίας.
Το μόνο που μένει μετά είναι μια διαφημιστική καμπάνια κατάλληλη για έναν rock ‘n’ roll star,σωστά;Κανένα πρόβλημα!!!!

Η Motorhead’s Bastards Lager,για παράδειγμα διαφημιζόταν σαν “κατευθείαν από την Κόλαση” αν και στην πραγματικότητα φτιάχνεται στη Σουηδία.Ο David Coverdale διαφήμιζε τα κρασιά με την υπογραφή του με το σλόγκαν “η πιπεράτη πινελιά της sexy και υγρής “φιδοσύνης”.'” Ο Kid Rock έφτασε στο σημείο να φτιάξει και να χρωματίσει μόνος του ετικέτες για τη δικιά του Badass American Lager.

Διψάτε για περισσότερα;Ρίξτε μια ματιά πιο κάτω…

Στην υγειά μας και Καλή Ανάσταση!!!!


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram