Σταμάτα να φέρεσαι σαν κακομαθημένο!!!

Written by on 19/03/2019

by Εύα Ζευγουλά

Ο RICHIE FAULKNER των JUDAS PRIEST είπε στον JOE BONAMASSA: ‘Σταμάτα να φέρεσαι σαν κακομαθημένο’όταν ο τιτάνας του blues rock παραπονέθηκε για ένα online άρθρο.
Ο online διάλογος άρχισε όταν ο Bonamassa μοιράστηκε ένα μικρό βίντεο του στο οποίο έπαιζε κάποιο metal riffs σε μιά εξάχορδη ηλεκτρική Steinberg . Αυτό οδήγησε σε ένα άρθρο του Ultimate Guitar με τίτλο “δείτε τον Joe Bonamassa να παίζει Metal σε μιά αναπάντεχη κιθάρα” το οποίο έλαβε αρκετά σχόλια απο ανθρώπους που κριτίκαραν την απόδοση του.Σε απάντηση ο Bonamassa πόσταρε ένα link και το ακόλουθο μήνυμα”Τι τρέχει παιδιά;Το έκανα για πλάκα και το διασκέδασα…τώρα είναι η σειρά σας να κριθείτε απο ένα σκατένιο σύστημα.Την επόμενη φορά να προμοτάρετε έναν άγνωστο κιθαρίστα που του χρειάζεται παρουσίαση.”

Λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε το tweet του,ο Faulkner εμφανίστηκε για να πει κι αυτός τα δικά του. “Ηρέμησε joe και σταμάτα να φέρεσαι σαν κακομαθημένο παιδάκι.Ο καθένας κρίνει,καλώς ή κακώς και στην τελική είναι απλά άνθρωποι που λένε τη γνώμη τους σε έναν απο τους μεγαλύτερους παίκτες του πλανήτη.”ισως και το site να το διασκέδασε αυτό με τον ίδιο τρόπο που τπ διασκέδασες κι εσύ. Χαλάρωσε…”

Ο Richie πρόσθεσε: “Έχεις δίκιο,σκέψου όλους αυτούς τους κιθαρίστες που δουλεύουν χρόνια και μπορούν μόνο να ονειρευτούν λίγη δημοσιότητα.Εσύ κάνεις κάτι για πλάκα και το βλέπουν χιλιάδες με την πλειοψηφία των σχολίων να είναι θετικά πράγμα που παραβλέπεις.Είσαι παράδειγμα και έμπνευση.Ποιό είναι λοιπόν το θέμα σου;”
Ο Bonamassa δεν άργησε να απαντήσει στα σχόλια του Richie “Ξέρεις Richie είναι πολύ απλό…αν η δουλειά σου είναι τα social media σε μια εταιρεία media η απόδοση σου κρίνεται απο δύο πράγματα…απο Views και Engagements. Είναι πολύ εύκολο να τα πετύχεις και τα δύο μ’ενα πιάσαρικο post (click bait) και πολύ δύσκολο να το πετύχεις μ’ενα άγνωστο θέμα ή πρόσωπο.”
Σε επόμενα tweets, ο Joe αρνήθηκε ότι προσεβλήθη απο αυτούς που κριτίκαραν την αποδοση του.. “Έχω πάψει προ πολλού να ασχολούμαι με τα σχόλια των ανθρώπων στο internet για το παίξιμο μου,” έγραψε.”Δε θ’αλλάξουν τίποτα στο παίξιμο μου ή στην προσέγγιση μου. Νοιάζομαι όμως όταν ενα μαγαζάκι των media προσπαθεί να ξεκινήσει θέμα εις βάρος μου.Αυτό δεν το εκτιμώ καθόλου.”

Ένας οπαδός κατηγόρησε το Ultimate Guitar για τεμπελιά επειδή παρουσίασε το βίντεο του Joe αντί να βγάλει κάτι φρέσκο και νέο μόνο για να κερδίσει clicks κι ο Bonamassa απάντησε: “Δεν είναι τεμπελιά…έτσι γίνεται στο συγχρονο ψηφιακό κόσμο…είναι μόνο clicks, comments θετικά και αρνητικά και engagements. Μ’αυτόν τον τρόπο κι όσο παραμένουν ουδέτεροι κερδίζουν διαφημίσεις.Ο πρωταγωνιστής όμως μένει εκτεθειμένος κι αυτοί δεν νοιάζονται.”

Ένας άλλος αναγνώστης συμφώνησε με τον Richie λέγοντας πως δεν πίστευε οτι το Ultimate Guitar μοιράστηκε το βίντεο του Joe με πρόθεση να δημιουργήσει αρνητικό θόρυβο και να κάνει τον Bonamassa να δείχνει κακός. Αυτός τότε απάντησε: “Θετικό,αρνητικό ποιός νοιάζεται όσο μ@@@@@ και βλέπεις τη διαφήμιση του site. Είμαι χρόνια στο κόλπο κι ειλικρινά δεν εμπιστεύομαι τα κίνητρα τους ούτε τις προθέσεις τους.Αυτή είναι απλά η γνώμη μου.”


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram