Σε λίγο, ο ATLANTIS και πάλι στα fm

Written by on 14/08/2019

Τις τελευταίες ώρες που ο ATLANTIS έχει σιγήσει και πάλι στα fm, μας ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν. Τότε που μια άλλη «φωτιά», η πολιτική Σημίτη, κατέκαψε τον Υμηττό και βύθισε στην απόλυτη σιωπή, πάνω από τη μισή μπάντα.

18 χρόνια μετά, παρά το γεγονός ότι η καταστροφή από τις φλόγες είναι ολοσχερής, ύψους κάποιων δεκάδων χιλιάδων ευρώ, νιώθουμε ακόμα πιο δυνατοί. Αλλωστε ο ΑΤLANTIS έχει αποδείξει ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Τι να πρωτοθυμηθεί; Κατασχέσεις, αυτόφωρα, διώξεις… 17 ολόκληρα χρόνια μέχρι τη μέρα που το ΕΣΡ με τη νέα του σύνθεση, του έδωσε ομοφώνως την έγκρισή του για να συνεχίσει να εκπέμπει ελεύθερα και πάλι.

Τα λόγια συμπαράστασης που μας στέλνετε μάς συγκινούν, όπως και τότε. Το λιγότερο που έχουμε να σας πούμε είναι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και να σας διαβεβαιώσουμε ότι εντός των προσεχών ωρών ο ATLANTIS, χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των τεχνικών του, θα είναι και πάλι στα fm, στους 105,2.

…Κι από Σεπτέμβρη με το καινούργιο του πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με hip hop (18:00 – 22:00) και ελληνόφωνη ροκ (22:00-24:00).


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram