Σερ…Nick Mason…

Written by on 30/12/2018

O drummer των Pink Floyd,Nick Mason θα τιμηθεί με ένα CBE (διοικητής του εξαιρετικού Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας,ή Commander of the Most Excellent Order of the British Empire όπως είναι ο πλήρης τίτλος του), σύμφωνα με την Πρωτοχρονιάτικη λίστα τιμών της Βασίλισσας , για “τις υπηρεσίες του στη μουσική”.

Το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής χρονιάς για τον Mason, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση με νέο μουσικό σχήμα το καλοκαίρι που φέρει το όνομα Saucerful of Secrets. Το συγκρότημα,στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι Guy Pratt και Gary Kemp, περιόδευσε το Ηνωμένο Βασίλειο κερδίζοντας μεγάλη αναγνώριση το Σεπτέμβριο. Επίσης, τον Απρίλιο του επόμενου έτους θα ξεκινήσουν για τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Ο Mason βοήθησε να σχηματιστούν οι Pink Floyd πίσω στα 1965 και παραμένει το μόνο μέλος της μπάντας που έχει συμμετοχή σε κάθε άλμπουμ των Pink Floyd. Έχει, επίσης, εργαστεί ως παραγωγός, δουλεύοντας με τους Robert Wyatt, Gong, Steve Hillage και the Damned. Ένα box set με το πλήρες σόλο έργο του Μέισον με τον τίτλο Unattended Luggage,κυκλοφόρησε τον Αύγουστο.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram