Ποιος κακοποιούσε την Whitney Houston;

Written by on 21/03/2019

by Γεωργία Δρακάκη

Ποιος κακοποιούσε την Whitney Houston;

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ “Whitney” που είναι πλέον διαθέσιμο και στο Netflix, η τραγουδίστρια και ο αδερφός της είχαν πέσει θύματα κακοποίησης του ίδιου συγγενικού τους προσώπου κάτι που επιβεβαιώνεται και από μαρτυρίες συγγενών του. Το πρόσωπο αυτό δεν ήταν άλλο από την ξαδέλφη της Dee Dee Warwick- εξαιτίας αυτής της κακοποίησης, η superstar αμφέβαλλε για τη σεξουαλική της ταυτότητα και εθίστηκε στα ναρκωτικά.

Το ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, κάνει αναδρομή σε όλη τη ζωή της τραγουδίστριας από την παιδική της ηλικία μέχρι και το θάνατό της το Φεβρουάριο του 2012. Βρέθηκε πνιγμένη στη μπανιέρα του ξενοδοχείου όπου έμενε μετά από χρήση κοκαΐνης.

Σύμφωνα με μαρτυρία του αδερφού της Whitney Gary Garland-Houston τόσο ο ίδιος όσο και η αδερφή του είχαν κακοποιηθεί από την ξαδέρφη τους και τραγουδίστρια Dee Dee Warwick όταν τα δυο τους ήταν επτά και εννέα ετών. Το ίδιο ακριβώς ισχυρίστηκε και η προσωπική βοηθός της Whitney Houston, Mary Jones, η οποία είπε πως η τραγουδίστρια είχε κακοποιηθεί σε μικρή ηλικία από γυναίκα.

H Pat Houston, προσωπική βοηθός και νύφη της, αναρωτιόταν γιατί συνεχώς η Houston τη συμβούλευε να προσέχει με ποιον συναναστρέφεται η κόρη της, επιβεβαιώνοντας με τη σειρά της το γεγονός της κακοποίησης.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram