Περιοδεία Alice Cooper – Ace Frehley τον Σεπτέμβρη

Written by on 18/05/2021

Επιστρέφει στον δρόμο ο Alice Cooper με την πρώτη του περιοδεία μετά την καραντίνα, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Η περιοδεία ξεκινά στις 17 Σεπτεμβρίου στο Atlantic City και θα ολοκληρωθεί στις 23 Οκτωβρίου στην Ατλάντα. Special guest θα είναι ο αρχικός κιθαρίστας των KISS, Ace Frehley.

“Είχαμε πάντα διασκεδαστικές περιοδείες μαζί με τον Ace. Θα είναι μια heavy rock συναυλία και ένας πολύ καλός τρόπος για να επιστρέψουμε όλοι σε live συναυλίες”, δήλωσε ο Cooper.

“Γνωρίζω τον Αlice για πάνω από 30 χρόνια”, είπε ο Frehley. “Είμαστε καλοί φίλοι και έχουμε περιοδεύσει πολλές φορές μαζί και είχαμε πάντα μια “έκρηξη”. Οι μουσικές μας ρίζες είναι πολύ παρόμοιες και ο συνδυασμός των δύο συγκροτημάτων μας κάνει ένα υπέροχο γεγονός που κανείς δεν θα θέλει να χάσει. ο δρόμος για περισσότερο από ένα χρόνο, λόγω της πανδημίας, ήταν δύσκολος για όλους στη μουσική βιομηχανία και ανυπομονώ πραγματικά να δω όλους τους θαυμαστές χαρούμενους, υγιείς και έτοιμους να ροκαρουν”.

Τα εισιτήρια προπώλησης είναι διαθέσιμα από σήμερα, Τρίτη, 18 Μαΐου στις 10 π.μ. τοπική ώρα. Οι προ-πωλήσεις του χώρου και του ραδιοφώνου έχουν οριστεί για την Τετάρτη 19 Μαΐου στις 10 π.μ. τοπική ώρα. Η γενική πώληση έχει οριστεί για την Παρασκευή 21 Μαΐου στις 10 π.μ. τοπική ώρα.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram