Περαστικά Corey Taylor!!!

Written by on 12/05/2019

Ο frontman των Slipknot / Stone Sour,Corey Taylor, έκανε μια χειρουργική επέμβαση στα γόνατα. Ο μουσικός έχει και στα δύο γόνατα άγνωστο πρόβλημα και μοιράζεται τα νέα και μια φωτογραφία του σε νοσοκομειακό κρεβάτι μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Ο Τέιλορ το 2016 είχε άλλη μια χειρουργική επέμβαση,στη σπονδυλική στήλη μετά  απο μεγάλο χρονικό διάστημα που υπέφερε από τραυματισμό. “Βασικά έσπασε ο λαιμός μου λίγο πίσω και δεν το συνειδητοποίησα”, δήλωσε ο Taylor, συμπληρώνοντας ότι είχαν αντικατασταθεί δύο δίσκοι και έγινε θεραπεία και στους σπονδύλους του.

Τώρα, ακριβώς πριν ξεκινήσει η μηχανή των Slipknot, ο Corey χρειάζεται και τα δύο του γόνατα σταθερά. “Χειρουργείο και στα δύο γόνατα σήμερα – σύντομα θα αξίζω έξι εκατομμύρια δολάρια! Θα σας δω όλους σύντομα! “δημοσίευσε ο Taylor.

Ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση στον Corey. Οι Slipknot έχουν προγραμματίσει εμφάνιση στις 17 του Μάη στο Jimmy Kimmel Live! Οι fans συνεχίζουν να εικάζουν για το αν χρησιμοποιηθούν εκεί για πρώτη φορά οι νέες μάσκες και για το αν θα αποκαλυφθεί ο αντικαταστάτης του Chris Fehn.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram