Πέθανε ο Wayne Swinny των SALIVA

Written by on 23/03/2023

Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των SALIVA, WAYNE SWINNY πέθανε σε ηλικία 59 ετών μετά από εγκεφαλική αιμορραγία. Η είδηση ​​του θανάτου του έγινε γνωστή μια μέρα αφότου εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο τραγουδιστής των SALIVA, Bobby Amaru, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Δεν είμαι καν σίγουρος τι να σκεφτώ ή πώς να νιώσω αυτή τη στιγμή. Πονάει η καρδιά μου για την οικογένεια του Wayne, τους φίλους του και όποιον είχε τη χαρά να είναι κοντά του. Πονάει η καρδιά μου για την κόρη του Nikki. Το αγαπούσε τόσο πολύ αυτό το κοριτσάκι. Είμαι ευγνώμων που μοιράστηκα σχεδόν 12 χρόνια από τη ζωή μου με τον Wayne στη σκηνή και το πιο σημαντικό εκτός σκηνής. Ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός που δεν είχα ποτέ. Έμαθα τόσα πολλά από αυτόν και περάσαμε πολύ καλά μαζί. Θα τα αγαπώ όλα για το υπόλοιπο της ζωής μου! Ο Θεός να σε έχει καλά, Γουέιν. Ξέρω ότι θα ξανασυναντηθούμε!!”

Η μεγάλη απώλεια βρήκε τους SALIVA εν μέσω της περιοδείας τους “Spring Mayhem” στις ΗΠΑ με τους THROUGH FIRE και ANY GIVEN SIN και είχαν παίξει στο Νάσβιλ τη Δευτέρα το βράδυ (20 Μαρτίου).

Οι SALIVA ξεκίνησαν την καριέρα τους το 2001 με την κυκλοφορία του “Every Six Seconds”, ενός άλμπουμ που έγινε πλατινένιο με τις επιτυχίες “Click, Click Boom” και “Your Disease”.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram