Πέθανε ο Burke Shelley των θρυλικών BUDGIE

Written by on 11/01/2022

Ο τραγουδιστής/μπασίστας, Burke Shelley, των θρυλικών Ουαλών rockers, BUDGIE πέθανε σε ηλικία 71 ετών. Την είδηση ​​του θανάτου του κοινοποίησε χθες, η κόρη του Ela. Η ίδια έγραψε στο Facebook: «Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω τον θάνατο του πατέρα μου, John Burke Shelley. Πέθανε σήμερα το απόγευμα στον ύπνο του στο νοσοκομείο Heath στο Κάρντιφ, την πόλη γέννησής του. Ήταν 71 ετών. Σεβαστείτε την οικογένεια αυτή την περίοδο. «Με αγάπη, τα τέσσερα παιδιά Του: Έλα, Οσιάν, Δημήτρης και Ναθαναήλ».

Πριν από δύο χρόνια, ο Shelley είπε ότι έπασχε από αορτικό ανεύρυσμα. Αντιμετώπιζε επίσης ,το σύνδρομο Stickler, μια γενετική διαταραχή που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα όρασης, ακοής και αρθρώσεων. Εκείνη την εποχή, είπε στην Wales Online ότι απέρριψε τη χειρουργική επέμβαση λόγω του κινδύνου να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στη σπονδυλική στήλη.

«Θέλω να ζήσω ό,τι μου έχει απομείνει και να μην μείνω ανάπηρος», είπε. “Έχω πίστη στον Θεό και δεν ανησυχώ για το πού θα πάω. Οπότε θα πάω όταν αποφασίσει να με πάρει και, εν τω μεταξύ, θα συνεχίσω να κάνω αυτό που θέλω να κάνω. Απλό όπως αυτό.”


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram