Ο Ozzy Osbourne αποσύρεται από τις περιοδείες

Written by on 01/02/2023

Ο Ozzy Osbourne με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τις περιοδείες. «Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχα ποτέ να μοιραστώ με τους πιστούς θαυμαστές μου», έγραψε ο Ozzy. «Όπως ίσως γνωρίζετε, πριν από τέσσερα χρόνια, αυτόν τον μήνα, είχα ένα μεγάλο ατύχημα, όπου κατέστρεψα τη σπονδυλική μου στήλη. Ο ένας και μοναδικός σκοπός μου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η φωνή είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και πιο πρόσφατα την πρωτοποριακή θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου είναι ακόμα αδύναμο.Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχα ποτέ να μοιραστώ με τους πιστούς θαυμαστές μου. Είμαι ειλικρινά ταπεινωμένος από τον τρόπο που όλοι κρατήσατε υπομονετικά τα εισιτήριά σας όλο αυτό το διάστημα, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω την επερχόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία μου, καθώς δε θα μπορούσα να αντεπεξέλθω στο απαιτούμενο ταξίδι”.
Ο Οzzy ανέφερε ότι η ομάδα του αυτή τη στιγμή εξετάζει διάφορες ιδέες για το πού θα μπορεί να παίξει χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύει από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα.
“Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου……το συγκρότημα…… το πλήρωμά μου……τους μακροχρόνιους φίλους μου, τους Judas Priest, και φυσικά τους θαυμαστές μου για την ατελείωτη αφοσίωσή τους, την πίστη και την υποστήριξή τους. Μου έδωσαν τη ζωή που δεν είχα ποτέ ονειρευτεί ότι θα είχα.
Σας αγαπώ όλους…”
Τα χρήματα των εισιτηρίων θα επιστραφούν στα σημεία αγοράς τους.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram