Ο Ozzy βγήκε από την μονάδα εντατικής θεραπείας

Written by on 14/02/2019

Η Σάρον Όσμπορν λέει ότι ο Όζι Όσμπορν βγήκε από την μονάδα εντατικής θεραπείας και τώρα αναπνέει μόνος του.’

Ο Ozzy εισήχθη στο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια τη Δευτέρα 4 φεβρουαρίου.Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά αναγκάστηκε να αναβάλει όλη την ευρωπα’ι’κή του περιοδεία όπως και το κομμάτι του Ηνωμένου Βασιλείου της No More Tours 2 περιοδείας λόγω γρίπης και σοβαρής βρογχίτιδας.

Η Σάρον είπε επίσης ότι οι γιατροί συμβούλευαν ότι ” το νοσοκομείο ήταν ο καλύτερος τρόπος για να βρεθεί σε ένα πιο γρήγορο δρόμο για την ανάρρωση.”Φοβήθηκαν ότι η λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πνευμονία.
Δίνοντας μας μια ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του Ozzy η Sharon Osbourne είπε ότι ο Ozzy ήταν “έξω από την εντατική” και ” αναπνέει από μόνος του.”

“Τα πάει καλά πραγματικά”, είπε η Σάρον. “Και θέλω μόνο να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους έχουν φτάσει εδώ με καλές ευχές. Έχει κατασυγκινηθεί από την ανταπόκριση του κόσμου και είναι συγκλονισμένος με αυτό, αλλά είναι λυπημένος.”

Αργότερα έγραψε στο twitter: “Σας ευχαριστώ όλους για όλα τα καλά μηνύματα σας και την υποστήριξη που δείξατε στον Ozzy. Είμαστε συγκλονισμένοι και πραγματικά συγκινημένοι για όλα όσα κάνατε.”


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram