Ο MARILYN MANSON βάζει τις τελικές πινελιές στο νέο άλμπουμ του

Written by on 19/03/2019

Ο Marilyn Manson βάζει τις τελικές πινελιές στο νέο άλμπουμ του ώστε να το κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Μερικές απο τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ που έρχεται μετά το Heaven Upside Down του 2017 γίνονται στο studio του country rocker Shooter Jennings, που πρόσφατα δούλεψε με τον Duff McKagan για το solo album του μπασίστα των GUNS N’ ROSES.
Ο Manson δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του το Σάββατο 16 Μαρτίου στην οποία έγραφε “Καθ’οδόν για τον @shooterjennings για να τελειώσω το νέο άλμπουμ μου”

Οι Manson και Jennings πρωτοσυνεργάστηκαν το 2016 για μια διασκευή του Cat People (Putting Out Fire) του David Bowie για το “Countach (For Giorgio)” LP του Jennings μια συλλογή διασκευών των τραγουδιών του πρωτοπόρου της ηλεκτρονικής μουσικής Giorgio Moroder. Οι Moroder και Bowie έγραψαν το “Cat People” για την ομώνυμη ταινία του 1982 film. Το τραγούδι ξαναηχογραφήθηκε το 1983 για το άλμπουμ του “Let’s Dance”.
Σε μια συνέντευξη του στο Rolling Stone,ο Jennings εξήγησε πώς προήλθε η συνεργασία του με τον Manson: “τον προσκάλεσα σ’ενα πάρτυ σ’ενα μπάρ και του είπα ‘Hey ξέρεις το ‘Cat People’? Θέλεις να το πείς στο δίσκο μου;Θα ακούγεται εκπληκτικά με τη φωνή σου..’ Κι αυτός μου απάντησε, ‘Το λέω κάθε βράδυ αυτό το τραγούδι,πρίν βγώ στη σκηνή. Μ’αυτό κάνω ζέσταμα’ Έτσι,ένα βράδυ πήγα απο το σπίτι του στίς τρείς το πρωί με όλο τον εξοπλισμό ηχογράφησης.”

Ο Manson έγραψε και ηχογράφησε το “Heaven Upside Down” με τον κιθαρίστα και παραγωγό yler Bates με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο “The Pale Emperor”του 2015.Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αναφορά για τον αν ο Bates θα εμπλακεί στο άλμπουμ νέο του Marilyn.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram