Ο Κηθ Ρίτσαρντς έκοψε το ποτό…”ήταν καιρός να σταματήσω”

Written by on 13/12/2018

της Εύας Ζευγουλά

Ο Κιθ Ρίτσαρντς, αποκάλυψε ότι έχει κόψει δραστικά το ποτό, κι όπως παραδέχεται σε μια νέα συνέντευξη “ήταν η ώρα να το παρατήσει”.

Ο Ρίτσαρντς, ο οποίος γίνεται 75 ετών την επόμενη εβδομάδα (18 δεκεμβρίου) είπε στο Rolling Stone ότι το έχει περιορισει περίπου ένα χρόνο τώρα, αποκαλύπτοντας ότι “τράβηξε την πρίζα. Έχω βαρεθεί με αυτό.” Παραδέχθηκε ότι ακόμα έχει “ένα ποτήρι κρασί περιστασιακά, και μια μπύρα”, είπε όμως ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνει την αλλαγή.

“Ήταν η ώρα να το εγκαταλείψω,” ο Ρίτσαρντς είπε. “Όπως όλα τα άλλα.” Αλλά δεν παρατήρησα καμία διαφορά – εκτός από το ότι δεν πίνω. Δεν αισθανόμουν σωστά.Αρκετά. Δεν το θέλω πια.”

Ο Ρόνι Γουντ ήταν, επίσης παρών και είπε ότι εχει παρατηρήσει αλλαγές στον Ρίτσαρντς από τότε που έκοψε το ποτό.

“Είναι μια ευχαρίστηση να δουλεύω μαζί του τώρα. Πολύ πιο ώριμος,είναι ανοιχτός σε ιδέες, ενώ πριν θα έσφιγγα τα δόντια και θα το άφηνα να πάει.” Τώρα, θα πεί, ” εντάξει, φίλε.” ”

“Απλά δεν λειτουργεί πια, ξέρεις,” ο Γουντς πρόσθεσε. “Νομίζω ότι ο Κιθ που γνωρίζουμε και αγαπάμε είχε φτάσει σ’αυτό το κρίσιμο σημείο, όπου αν επινε ενα ακόμα , γινόταν απίστευτα δυσάρεστος. Το κρίσιμο σημείο έφτανε όλο και πιο σύντομα και, ξέρεις,το κατάλαβε. Νομίζω ότι ο Κιθ είδε επίσης τις περιπέτειες υγείας μου όπως κι ολο αυτό που γίνεται γύρω γύρω του κι αποφάσισε πως είναι ώρα να το κόψει. Και στη συνέχεια βέβαια πήγε για μπύρες για λίγο, αλλά το έκοψε αργά, και τώρα, ξέρεις, καλή του τύχη. Αν θα το κρατήσει, θα είμαι εκεί, έχει την πλήρη υποστήριξη μου.”

Ο Ρίτσαρντς πρόσθεσε ότι “ήταν ενδιαφέρον να παίζω νηφάλιος”, ενώ ο Γουντς σημείωνει: “Δουλεύουμε τα μέρη της κιθάρα πολύ πιο συνειδητά τώρα. Συνειδητοποιούμε τα κενά μας και τα κενά ανάμεσα στα κιθαριστικά μέρη. Είμαστε στα εβδομήντα, αλλά ροκάρουμε σα να είμαστε ακομα 40 ετών, το ξέρεις;”


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram