Οι Specials για πρώτη φορά στο Νο 1 με νέο άλμπουμ μετά από 40 χρόνια

Written by on 10/02/2019

by Εύα Ζευγουλά

Οι Specials βρίσκονται για πρώτη φορά στο νούμερο ένα με το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους μετά από 40 χρόνια

Το Encore, το νέο album των μύθων του ska, Έσπασε τον ανταγωνισμό από γκρούπς του σήμερα όπως οι pop-punk band Busted που ήλπιζαν για το Νο 1 για πρώτη φορά.

Μετά από πολλές διασπάσεις και επανενώσεις στην πορεία του χρόνου,το τρέχον σχήμα διαθέτει αυθεντικά μέλη όπως τους Lynval Golding, Terry Hall και Horace Panter.

Μιλώντας στο OfficialCharts.com μετά από το νούμερο ένα, το συγκρότημα δήλωσε: “η ηχογράφηση του άλμπουμ έγινε ένα από τα πιο καταπληκτικά ταξίδια της ζωής μας. Τι να πούμε;Δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερος ο συγχρονισμός.
“Ένα πραγματικό ευχαριστώ στους οπαδούς που έχουν μείνει μαζί μας για όλο αυτό το διάστημα. Όλοι το μοιραζόμαστε αυτό, ευχαριστώ.”

Οι Specials, γνωστοί για επιτυχίες όπως τα Too Much Too Young, Ghost Town και A Message To You Rudy, σχηματίστηκαν στο Coventry στα τέλη του 1970.

Μπολιάζοντας το ska με punk στοιχεία,παρείχαν ένα μουσικό σκηνικό για την οικονομική ύφεση,την αστική παρακμή και την διάσπαση της κοινωνίας εκείνης της εποχής,και η επιτυχία γρήγορα έγινε τεράστια.

Ωστόσο, κυκλοφόρησαν μόνο δύο άλμπουμ, τα Specials το 1979 και το More Specials το 1980, πριν διαλυθούν λόγω των εντάσεων εντός της ομάδας.

Μετά την επανένωση του 1993, έχουν αλλάξει σύνθεση αρκετές φορές.

Περιγράφοντας το τελευταίο τους άλμπουμ, η μπάντα λέει στην ιστοσελίδα τους ότι είναι οι Specials των τελευταίων 40 χρόνων που προχωρούν μπροστά και εξελίσσονται και όλο αυτό μπορείς να το χορέψεις”.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram