Οι Motley Crue διασκευάζουν το Like A Virgin της Madonna

Written by on 18/03/2019

Η διασκευή είναι το δεύτερο single που κυκλοφορεί από το soundtrack της αυτοβιογραφικής ταινίας The Dirt. Το soundtrack κυκλοφορεί επισήμως στις 22 Μαρτίου μαζί με την πρεμιέρα του φίλμ The Dirt και περιλαμβάνει 18 κομμάτια και τα νέα τραγούδια Ride With The Devil, Crash And Burn και το πρώτο single The Dirt (Est. 1981).

Ο Nikki Sixx πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό Classic Rock για το πώς του ήρθε να κάνουν αυτή τη διασκευή: “Είχα βγάλει βόλτα τα σκυλιά μου,ήταν όμορφη μέρα και ξαφνικά μου σκάει αυτή η ιδέα,” λέει.

“Κοίταξα ψηλά σα να κοιτούσα το Θεό κι άρχισα να γελάω.Είναι η χειρότερη ιδέα που είχα ποτέ.Τηλεφώνησα στον Bob Rock,κι είπε “δε νομίζω να το κάνουν τα παιδιά”
Το έγραψα και πήγα στο σπίτι του Tommy.Του είπα “‘έχω να σου παίξω ένα τραγούδι αλλά θα πάω στο μπάνιο και θα κρυφτώ γιατί δε θέλω να μου ρίξεις μπουνιά στα μούτρα.Κι αρχίζει το τραγούδι κι ο Tommy έχει ένα τεράστιο χαμόγελο στη μούρη του και λέει “είναι ολότελα λάθος” και μιλάω με τους Mick και Vince και είναι “F@@@ it, ας το κάνουμε.”

“Νομίζω ότι είναι πολύ αστείο να τραγουδάει ο Vince Neil, ‘Like a virgin, touched for the very first time’ – ο λιγότερο παρθένος άνθρωπος που ξέρω.’”

οι Motley Crue κυκλοφόρησαν το πρώτο απο τα τέσσερα νέα τραγούδια τους,The Dirt (Est. 1981),πρίν τρείς βδομάδες με μια guest εμφάνιση του Machine Gun Kelly, που παίζει το ρόλο του drummer Tommy Lee στην ταινία.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram