οι Motley Crue δίνουν νέο τραγούδι την Παρασκευή

Written by on 12/03/2019

Έχουν κυκλοφορήσει ήδη το “The Dirt (Est 1981),” το πρώτο νέο τραγούδι των Motley Crue από την τελευταία τους περιοδεία, αλλά κι άλλο νέο τραγούδι έρχεται αμέσως. Σε ένα νέο tweet, ο Nikki Sixx αποκαλύπτει:

“Η μπάντα έχει ένα νέο τραγούδι για εσάς την ερχόμενη Παρασκευή”, και το twitter της μπάντας το υποστηρίζει με ένα emoji που φοράει γυαλιά ηλίου .

Ο Sixx και οι Motley Crue μπήκαν στο στούντιο πέρυσι με τον παραγωγό Bob Rock και λένε ότι ηχογράφησαν μια σειρά νέων τραγουδιών που θα συνοδεύουν την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης προσαρμογής του Dirt memoir για τη μεγάλη οθόνη.

Εν τω μεταξύ, αν και τα πράγματα φαίνονταν δύσκολα για οποιαδήποτε περαιτέρω δραστηριότητα μετά την ολοκλήρωση της τελικής τους περιοδείας στα τέλη του 2015, ο τραγουδιστής των Motley Crue, Vince Neil, δήλωσε σε νέα συνέντευξή του ότι η αποχώρησή τους από το δρόμο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα είχαν «σπάσει».

Μιλώντας στην Kaaos TV, ο Neil δηλώνει: «Ακριβώς επειδή σταματήσαμε να περιοδεύουμε, δεν σημαίνει ότι σταματήσαμε, αποφασίσαμε να μην κάνουμε περιοδεία, εξακολουθούμε να κάνουμε πράγματα με τη μπάντα, θα βγάλουμε merchandise, θα κάνουμε ακόμα πράγματα σαν Motley Crue – εκτός από περιοδείες.
Ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Η ταινία είναι ένα ακόμη φρέσκο πράγμα για τους Motley Crue και δεν έχει τίποτα να κάνει με την περιοδεία», λέει επίσης, ποιος ξέρει ίσως σε άλλα τέσσερα ή πέντε χρόνια ίσως να βγάλουμε κάτι άλλο δεν ξέρω.Θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε γιατί είμαι απασχολημένος τώρα. Ξέρω ότι οι άλλοι τύποι έχουν και διαφορετικά πράγματα που κάνουν και θα δούμε αν μπορούμε να ταιριάξουμε στα χρονοδιαγράμματα οτιδήποτε άλλο έρχεται. ”

Η ταινία The Dirt των Motley Crue θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Μαρτίου, με το soundtrack να βγαίνει την ίδια μέρα.

 


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram