οι Judas Priest ακυρώνουν συναυλίες στη Ν.Αφρική

Written by on 14/02/2019

Οι Judas Priest κυκλοφόρησαν μια δήλωση εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για το ότι οι πρώτες παραστάσεις τους στη Νότια Αφρική έχουν ακυρωθεί.

Οι φωτοδότες του heavy metal επρόκειτο να παίξουν στο Grand Arena στο Κέιπ Τάουν, την Τετάρτη 20 Μαρτίου και στο Ticketpro Dome του Γιοχάνεσμπουργκ την Παρασκευή 22 Μαρτίου, μετά την περιοδεία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ωστόσο, οι Judas Priest ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί ότι το κομμάτι της Νότιας Αφρικής δείχνει να αναβάλλεται, λόγω διοικητικών και τεχνικών λόγων” που είναι “εντελώς πέρα από τον έλεγχό μας”.

Είναι αλήθεια ότι οι Judas Priest, τίμησαν πάντα τις δεσμεύσεις τους στη διάρκεια μιας καριέρας που μετράει μισό,κι η μπάντα δήλωσε ότι είναι “πολύ αναστατωμένη” και “απογοητευμένη” για την ακύρωση.

Η πλήρης δήλωση τους αναφέρει: “Λόγω περιστάσεων που είναι εντελώς πέρα από τον έλεγχό μας, είναι εξαιρετικά θλιβερό να πρέπει να ανακοινώσουμε πως εξαιτίας διοικητική και τεχνικών λόγων αναγκαζόμαστε να ακυρώσουμε τις εμφανίσεις της Νότιας Αφρικής- είμαστε πολύ απογοητευμένοι που συμβαίνει κάτι τέτοιο, είχαμε μεγάλη ανυπομονησία να παίξουμε στη Νότια Αφρική για τους οπαδούς μας εκεί για πρώτη φορά – έχουμε περιοδεύσει τον κόσμο για σχεδόν 50 χρόνια και πάντα τιμούμε τις δεσμεύσεις μας και είμαστε όλοι πολύ αναστατωμένοι με αυτή την εξέλιξη.”


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram