Οι God Is An Astronaut πέταξαν από το stage τους Head On

Written by on 15/10/2018

Οι Head On με ανακοίνωση που εξέδωσαν περιγράφουν oτι ακριβώς έγινε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου:

Ανοίγουμε το live των God Is An Astronaut στην Αθήνα και ενώ βρισκόμαστε πάνω στην σκηνή και ολοκληρώνουμε το 5ο κομμάτι μας ο Torsten Kinsella -μέλος των GIAA– ανεβαίνει και αρπάζει το μικρόφωνο από τον τραγουδιστή μας, σπρώχνοντάς τον και στην συνέχεια πιάνοντας τον απ’ τον λαιμό φωνάζει στο μικρόφωνο «Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι, δεν μπορείς να περπατάς γύρω απ’ τον εξοπλισμό μου». Στη συνέχεια προστάζει να κατέβουμε απ’ τη σκηνή, διακόπτοντας έτσι το set μας. Ο ίδιος μετά από λίγη ώρα, ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή, αυτή τη φορά με έναν απολογητικό -προς το κοινό- τόνο, καθιστώντας μας υπαίτιους για πιθανή καταστροφή του εξοπλισμού τους.

Οι περισσότεροι ανταποκρίνονται με χειροκροτήματα σε αυτή τη «συγνώμη», κάποιοι λίγοι την αντιμετωπίζουν με φωνές διαμαρτυρίας, ενώ κάποιοι αποχωρούν αμέσως με χαλασμένη διάθεση και με τα χρήματα του εισιτηρίου αδίκως σπαταλημένα.

Ας ξεκαθαρίσουμε και ‘μεις κάτι:

Δεν ανεχόμαστε σε καμία περίπτωση τραμπουκισμούς, εντός ή εκτός σκηνής, και ειδικά μάλιστα από άτομα που χρησιμοποιούν γι’ αυτό -και θεωρούν δεδομένες- τις πλάτες του κοινού τους.

Ξεκαθαρίζουμε πως πάνω στη σκηνή και καθ’ όλη τη διάρκεια του live, είχαμε απόλυτο έλεγχο των πράξεών μας, σε αντίθεση με τα όσα δήλωσε στην απολογία του ο frontman των GIAA, αυτό άλλωστε είναι ξεκάθαρο από το οπτικοακουστικό υλικό που θα ακολουθήσει και απ’ το ότι ο εξοπλισμός τους παρέμεινε ανέγγιχτος.

Γνωρίζουμε εξίσου καλά, το τεράστιο κόστος των μουσικών εξοπλισμών, έχοντας δουλέψει αμέτρητα μεροκάματα προκειμένου να αποκτήσουμε τον δικό μας και καθιστούμε σαφές ότι δεν υπήρξε ποτέ κάποια οριοθέτηση στον χώρο από την μπάντα ή από την παραγωγή.

Καταδικάζουμε την -μετά το συμβάν- στάση της διοργάνωσης, η οποία παρέμεινε αμέτοχη, μην παίρνοντας κάποια δημόσια θέση.

Την επόμενη μέρα το επιθετικό ύφος από την πλευρά των GIAA συνεχίστηκε και προς τρίτους οι οποίοι κριτίκαραν δημόσια την επίθεση που δεχτήκαμε.

Με ψευδή και συκοφαντικά σχόλια, μέσω της επίσημης σελίδας τους, είδαμε την εν λόγω μπάντα να μας αποκαλεί «some drunks». Μόνο όταν τους υπενθύμισαν πως υπάρχουν βίντεο έσπευσαν να σβήσουν τα σχόλια τους (καθώς και όλες τις αναρτήσεις τους που προπαγάνδιζαν το live στην Αθήνα).

 

Τρέχα γύρευε εν ολίγοις…


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram