οι DEF LEPPARD στο Rock Hall…

Written by on 06/03/2019

by Εύα Ζευγουλά

Μία από τις κορυφαίες rock μπάντες όλων των εποχών, οι DEF LEPPARD εχουν επιλεγεί για το Rock Hall από το 2004.Ο Vivian Campbell μιλάει γι’αυτό…

“Δεν είναι κάτι που σκεφτόμασταν εκ των προτέρων. Αλλά συνέβη κι είναι ευχάριστο “.
Και όσο περνάει ο χρόνος και όσο περισσότερο το σκέφτεσαι, τόσο περισσότερο το αποδέχεσαι. Σκέφτεσαι: «Ω, αυτό είναι πραγματικά κουλ».
Το συγκρότημα έχει μια κληρονομιά.Η μπάντα είναι μαζί πάνω από 40 χρόνια,έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο έργο και έχει πουλήσει πολλά εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τη δουλειά μας και τις εμφανίσεις μας.Θα είμαι ειλικρινής,μας αρέσει πολύ όλο αυτό αλλά, όπως είπα, δεν είναι κάτι που θα ξοδεύαμε πολύ χρόνο πάνω του.
Αυτό που πραγματικά μας αρέσει είναι το γεγονός ότι έχουμε τη μεγαλύτερη αποδοχή,αυτό σημαίνει πολλά για εμάς γιατί ο πυρήνας των fans μας ήταν πάντα πολύ, πολύ πιστός στους LEPPARD. Αυτό είναι το βραβείο για το οποίο κοπιάζουμε πάντα – ευχαριστώντας τούς οπαδούς μας δίνοντάς τους την καλύτερη εμφάνιση ,γράφοντας τα καλύτερα τραγούδια, κάνοντας τα καλύτερα άλμπουμ, κάνοντας τα καλύτερα live.

Από την άποψη της αναγνώρισης της βιομηχανίας, πάντα ένιωθα ότι οι DEF LEPPARD έχουν παραγκωνιστεί και ότι μας αγνοούν, και αυτό ξεκινάει στο παρελθόν πριν έρθω στο συγκρότημα .. Ήμουν πάντα ένας φαν των LEPPARD από την πρώτη μέρα. Το άλμπουμ των LEPPARD που αγόρασα ήταν το “Wasted” single και αγόρασα κάθε άλμπουμ μετά από αυτό.

Ήμουν φαν των DEF LEPPARD πριν τηλεφωνήσει ο Joe [Elliott, φωνητικά] για να ρωτήσει αν ήθελα να έρθω στους DEF LEPPARD. Θυμάμαι το 1987, όταν βγήκε το Hysteria μου φαινόταν ακατανόητο γιατί οι DEF LEPPARD όχι μόνο δεν κέρδισαν ένα Grammy ούτε καν πήραν υποψηφιότητα για ένα Grammy και πλέον είναι ένα από τα μεγαλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών και ένας δίσκος ορόσημο κατά πολλούς τρόπους που απλώς αγνοήθηκε από τη βιομηχανία.Δε δίνω πολλή αξία σε τέτοια βραβεία σε προσωπικό επίπεδο. Είναι πολύ, πολύ πιο σημαντικό να έχουμε ένα fanbase από το να έχουμε μια παρτίδα Grammys ή χρυσά αρχεία στον τοίχο μας.

Είμαστε μουσικοί.Είμαστε δημιουργικοί άνθρωποι που γράφουμε μουσική και τη βγάζουμε εκεί έξω.Μερικές φορές περνάει στους ανθρώπους και άλλες φορές μαραίνεται πάνω στο αμπέλι. Η πραγματική ανταμοιβή είναι στην ομορφιά της μουσικής.
Δημιουργώντας κάτι όμορφο και παίζοντας το ζωντανά κάθε βράδυ αυτή είναι για μένα προσωπικά η μεγαλύτερη ανταμοιβή.Το να βλέπω τη χαρά που φέρνει στους ανθρώπους. Πού και πού έρχεται και κάτι τέτοιο και μπορείς να σκεφτείς : «Ω,ΟΚ αυτό είναι κουλ. Αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορώ να καυχιέμαι στα παιδιά μου.Όταν ξεφεύγουν και μου αντιμιλούν λέω «Hey,είμαι στο Rock And Roll Hall Of Fame, δε μπορείς να μου μιλάς έτσι,χαχαχα!!!”

Η 34η ετήσια τελετή εισαγωγής στο Rock And Roll Hall of Fame θα διεξαχθεί στις 29 Μαρτίου στο Brooklyn στο Barclays της Νέας Υόρκης.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram