Οι Cure σχεδιάζουν το πρώτο στούντιο άλμπουμ μετά από μια δεκαετία

Written by on 29/12/2018

Οι Cure σχεδιάζουν το πρώτο στούντιο άλμπουμ μετά από μια δεκαετία

Ο Robert Smith αναφέρει ότι η μπάντα διαλέγει κομμάτια για το πρώτο τους άλμπουμ από το 2008.
Ο τελευταίος τους δίσκος ήταν το Dream 4:13 του 2008.
Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας τους Robert Smith που επιμελήθηκε το Heartdown festival του Λονδίνου νωρίτερα φέτος, λέει ότι έχει όρεξη να επιστρέψει στο στούντιο για να εργαστεί σε νέο υλικό.

“Έχω ακούσει τόσες νέες μπάντες και γνώρισα τόσες πολλές από αυτές που με ενέπνευσε να κάνω κάτι νέο. Έτσι, ναι, θα πάμε σε περίπου έξι εβδομάδες για να τελειώσει αυτό που θα είναι το πρώτο άλμπουμ μας για περισσότερο από μια δεκαετία. Είναι συναρπαστικές στιγμές για όλους μας.”

Ακόμη και αν οι Cure δεν κυκλοφόρησαν ένα άλμπουμ για μια δεκαετία, παρέμειναν ενεργοί, παίζοντας μια σειρά από live shows, συμπεριλαμβανομένου ενός show ορόσημο στο Hyde Park του Λονδίνου το καλοκαίρι για να γιορτάσουν την 40η τους επέτειο.
Έχουν επίσης επιβεβαιωθεί καλοκαιρινές συναυλίες στη Γλασκόβη τον Αύγουστο του 2019, όπου θα ενωθούν με τους Mogwai, τους Twilight Sad και τους The Joy Formidable.
Οι Cure θα εισαχθούν στο Rock Hall of Fame μαζί με τους Def Leppard, Stevie Nicks, Radiohead, Roxy Music,The Zombies και Janet Jackson σε μια τελετή στο Barclays Centre στο Μπρούκλιν στις 29 Μαρτίου.
Η τρέχουσα σύνθεση των Cure είναι Smith, Simon Gallup, Jason Cooper και ο Roger O’Donnell.Μαζί τους και οι Lol Tolhurst, Porl Thompson, Perry Bamonte, Michael Dempsey όπως και ο Μπόρις Williams.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram