Ξανά στο Top 10 οι Motley Crue μετά απο χρόνια…

Written by on 02/04/2019

Οι Motley Crue μπήκαν στο Top 10 των άλμπουμ κι ας έχει περάσει περισσότερο απο μία δεκαετία απο την τελευταία φορά,με το soundtrack του The Dirt.
Η δημοτικότητα των Motley Crue αυξήθηκε και πάλι χάρη στην ταινία τους The Dirt.

Οι πωλήσεις των άλμπουμ και τα streaming του υλικού της μπάντας έχουν δει μια δραματική αύξηση μετά την ταινία που ξεκίνησε στο Netflix τον περασμένο μήνα, με τα downloads στο iTunes της Apple να αυξάνονται κατά 2027%.

Οι Crue μπήκαν στο Billboard 200 αυτή τη βδομάδα στο Νο.10 με το soundtrack του The Dirt – ο πρώτος τους Top 10 μετά το Saints Of Los Angeles του 2008 που είχε φτάσει στο Νο.4 του τσαρτ.

Το Billboard αναφέρει ότι το soundtrack του The Dirt, το οποίο κυκλοφόρησε στις 22 Μαρτίου, έχει πουλήσει 30.000 μονάδες την εβδομάδα που έληξε στις 28 Μαρτίου, με 15.000 από αυτές να είναι πωλήσεις άλμπουμ.

Είναι επίσης το ένατο Top 10 των Motley Crue, που ξεκίνησαν με το Theatre Of Pain το 1985 το οποίο ανέβηκε στο No.6.

Ο Vince Neil , ο Nikki Sixx, ο Tommy Lee και ο Mick Mars επέστρεψαν στο στούντιο πέρυσι για να ηχογραφήσουν τέσσερα νέα τραγούδια για το soundtrack,τα The Dirt (est.1981) featuring Machine Gun Kelly, ο οποίος παίζει τον Lee στην ταίνια,Ride with the Devil,Crash and Burn,όπως επίσης και μια διασκευή στο Like a Virgin της Madonna.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram