Νέο σόλο άλμπουμ για τον Ian Anderson…

Written by on 12/02/2019

Η Πυθία,συγγνώμη,ο Ian Anderson αποκαλύπτει τα αρχικά του σχέδια για το επόμενο σόλο άλμπουμ του.

Ο Anderson αποκαλύπτει ότι το επόμενο σόλο άλμπουμ του είναι σε εξέλιξη και ότι θα μπορούσε να είναι εν μέρει ηλεκτρικό και εν μέρει ακουστικό.

“Θα υπάρχουν 12 νέα κομμάτια, και η πρόθεση μου είναι ότι επτά από αυτά θα είναι με πλήρη ροκ μπάντα και τα άλλα πέντε σκοπεύω να τα γράψω μόνος μου με μια ακουστική κιθάρα και φωνή,”λέει σε μια αποκλειστική συνέντευξη. “Μου αρέσει η ποικιλία και οι ακραίες δυναμικές του να κάνει πολύ λιτά ακουστικά πράγματα παράλληλα με τα πράγματα με πλήρη ορχήστρα.”

Ο Άντερσον άρχισε να γράφει νέο υλικό μετά την κυκλοφορία του Homo Erraticus του 2014 σκοπεύοντας να το κυκλοφορήσει πριν την περιοδεία για την 50η επέτειο των Jethro Tull αλλά τα σχέδιά του πάγωσαν για να επικεντρωθεί σε αυτό. “Σκέφτηκα ότι θα το βάλω απλά στο πίσω δωμάτιο και δεν θα το σκέφτομαι μέχρι να μπορώ να πατήσω το κουμπί” go “σωστά και πάλι,” λέει.

Ο Άντερσον είναι μυστικοπαθής για συγκεκριμένες λεπτομέρειες. “Μέχρι να φτάσει στο στάδιο όπου θα κάνω το εξώφυλλο, ή ίσως ακόμη και η ώρα της κυκλοφορίας, είναι καλύτερο να κρατηθεί μυστικότητα . Τη στιγμή που αρχίζεις να μιλάς για τίτλους τραγουδιών ή τίτλους άλμπουμ ή λυρικά θέματα, δένεις τα χέρια σου πίσω από την πλάτη σου. Σε αυτό το στάδιο, τίποτα δε με δεσμεύει.”

Αυτό δεν τον εμποδίζει να παίζει με την κυκλοφορία του με διαφορετικό τρόπο – ή ίσως ούτε καν την κυκλοφορία του ως ένα άλμπουμ. “Ένα μέρος του εαυτού μου σκέφτεται,” δεν θα ήταν ωραίο να κάνουμε τρία EPs, κάθε ένα από αυτά με χρονική διαφορά τέσσερις ή πέντε μήνες; Δεν θα ικανοποιούσε τους θαυμαστές περισσότερο από μένα;”λέει. “Έχοντας πει όλα αυτά, θα μπορούσε να είναι ενα άλμπουμ για πέταμα και να μην κυκλοφορήσει ποτέ,γιατί είμαι και κάπως μεγάλος και συνεχώς μου υπενθυμίζουν ότι έχω μόνο λίγο χρόνο μπροστά μου και μάλλον πρέπει να περάσω το χρόνο αυτό κάνοντας live.”

Δεν υπάρχει λοιπόν προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο άλμπουμ του Άντερσον.
Μια νέα επίσημη ακουστική ιστορία της πρώην μπάντας του, που θα λέγεται Η Μπαλάντα του Jethro Tull, όμως,θα δημοσιευθεί το φθινόπωρο του 2019.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram