νέο βιβλίο για τον Kurt Cobain

Written by on 30/03/2019

Ο manager των Nirvana, Danny Goldberg, πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του βιβλίο με τίτλο”Υπηρετώντας τον Υπηρέτη: Αναμνήσεις από τον Kurt Cobain”.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου και οι αναγνώστες θα μπορούν να διαβάσουν άγνωστες λεπτομέρειες σχετικά με τη ζωή του Kurt. Ο Golberg έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο The Washington Post.

Washington Post:

“Ο Kurt μερικές φορές θεωρήθηκε ως ένας βασιλιάς ή ένας άντρας που δεν τον νοιαζόταν πολύ για τίποτα. Καθώς τον παρουσιάζετε, νοιαζόταν για κάθε λεπτομέρεια. ”

Danny Goldberg:

“Ναι, όταν μίλησα με την Courtney τη σύζυγο του Cobain,είπε:” Και οι δύο ήμασταν πολύ φιλόδοξοι. Στο μυαλό μου εκείνη την περίοδο είχα να διαλύσω τους Nirvana ».
Και τότε σταμάτησε και είπε: “Ξέρετε, ο Kurt ήταν εξίσου φιλόδοξος. Απλά το έκρυβε λίγο καλύτερα. ”
Αυτό ήταν μέρος της τέχνης του. Ήταν εξαιρετικά επικεντρωμένος και πειθαρχημένος για να επιτύχει αυτό που ήθελε. Ήταν κάποιος που επέμενε σε μήνες πρόβας πριν πάει στο στούντιο για να κάνει δίσκο,κάποιος που είχε τεράστια εργασιακή ηθική. Και ταυτόχρονα δημιούργησε έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Kurt Cobain.
Η απόκρυψη κάποιων από τις φιλοδοξίες του ήταν συνειδητή και ήταν μέρος της δημιουργίας μιας persona που αισθάνθηκε ότι ήθελε να δημιουργήσει,που θα τη θαύμαζε σαν παιδί. Δεν είναι ο μόνος που το έκανε. Νομίζω ότι ο Bob Dylan και τα παιδιά των R.E.M. το έκαναν επίσης.”

Washington Post:
“Μπορεί να είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να καταλάβουν πόσο γρήγορα άλλαξαν τα πάντα για τους Nirvana και για τους Kurt και Courtney.”

Danny Goldberg:
“Ήταν μια μπάντα που όταν έκαναν περιοδεία,έπρεπε να κοιμούνται στα πατώματα επειδή δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά τα δωμάτια των ξενοδοχείων.
Δεν είχαν χρήματα και είχαν το ρομαντισμό μια νέας punk μπάντας που πίστευαν σε αυτό που κάνουν και τους ακολουθούσε μια υποκουλτούρα που τους σεβόταν.
Το MTV ήταν στις δόξες του και ένας μήνας μεγάλης προβολής στο MTV σε έκανε γνωστό σε εκατομμύρια ανθρώπους.Έτσι έγιναν παγκόσμιο φαινόμενο απίστευτα γρήγορα πράγμα που διέλυσε τον Cobain,την Courtney και τους Nirvana τελικά”


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram