Νέο άλμπουμ για τους OFFSPRING

Written by on 27/02/2019

by Εύα Ζευγουλά

Οι OFFSPRING έχουν ολοκληρώσει το πολυαναμενόμενο δέκατο άλμπουμ τους.

Ο κιθαρίστας Kevin “Noodles” Wasserman το επιβεβαίωσε σε ένα σχόλιο του στο Instagram το Σαββατοκύριακο.

“Το άλμπουμ έγινε,” έγραψε. “Τώρα δουλεύουμε για να φτάσει στους φανς μας,παραμείνετε συντονισμένοι!”

Το περασμένο φθινόπωρο, ο Noodles είπε στον Junkee ότι οι OFFSPRING “ξοδεύαν λίγο χρόνο στο στούντιο” με τον παραγωγό Bob Rock, ο οποίος επίσης εργάστηκε στα δύο τελευταία άλμπουμ του συγκροτήματος. “Είναι σπουδαίος ο άνθρωπος – τα πάμε πραγματικά καλά”, είπε ο κιθαρίστας.

Την εποχή της συνέντευξης στο Junkee, ο Noodles είπε ότι οι OFFSPRING σχεδίαζαν να κυκλοφορήσουν το νέο υλικό σε δύο ξεχωριστά άλμπουμ. “Νομίζω ότι είναι ένας δίσκος που αξίζει,αλλά σκεφτόμαστε ότι ίσως τα τραγούδια είναι λίγο διαφορετικά”,είπε.”Ξέρουμε ότι υπάρχει ένα τραγούδι ή δύο σε κάθε δίσκο που βγαίνει έξω από το πεδίο μας αλλά είναι κάτι περισσότερο από ένα ή δύο αυτή τη φορά. Αυτή τη στιγμή, απολαμβάνουμε την ιδέα να κάνουμε δύο δίσκους – έναν με αυτά τα μη OFFSPRING τραγούδια,και έναν άλλο με τραγούδια OFFSPRING. ”

Το περασμένο καλοκαίρι,ο Noodles είπε στους Music Feeds της Αυστραλίας ότι οι OFFSPRING συνεργάστηκαν με τον Rock “για αυτό το άλμπουμ εδώ και πέντε χρόνια αλλά είχαμε μια πραγματική παραγωγική περίοδο φέτος.Πέντε ή έξι τραγούδια που κάναμε ακριβώς τότε και άρχισα να νιώθω ότι αυτή είναι η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε με αυτό το άλμπουμ .. Οι OFFSPRING λίγο πιο μπροστά .

Όσο για τα τρελά πράγματα των OFFSPRING,ο Noodles είπε στους Music Feeds: “Καλά,υπάρχει πάντα ένα τραγούδι που κάνουμε [σε κάθε άλμπουμ] – επειδή είναι απλώς διασκεδαστικό να πειραματιστούμε στο στούντιο όπου παίρνουμε διαφορετικούς ήχους – έτσι μερικές φορές θα δοκιμάσουμε κάποιο είδος ήχου για το πιάνο ή τα πλήκτρα … Έχουμε πχ ένα τραγούδι που έχει πολλά πνευστά,ένα πλήρες κομμάτι πνευστών,που το δουλεύουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα.Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το ένα τρελό τραγούδι που κρατάμε για αυτό το άλμπουμ,τουλάχιστον ελπίζω να είναι.Το αγαπάμε αυτό το τραγούδι είναι τόσο διασκεδαστικό!Είναι επικίνδυνο να το βάλεις εκεί αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πείς, “Γ@#$%^ το απλά κάνε αυτό που αισθάνεσαι και άφησε τα όπως έρθουν”.
Ο Noodles επιβεβαίωσε επίσης ότι οι OFFSPRING ήταν χωρίς δισκογραφική εταιρία και εξέταζαν διάφορες επιλογές για το πώς να κάνουν τη νέα τους μουσική διαθέσιμη στις μάζες. “Μιλάμε με ένα σωρό διαφορετικές ετικέτες και διανομείς αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει κολλήσει”, είπε στο Music Feeds. “Έτσι δεν είμαστε σίγουροι πως θα το κάνουμε αυτό.Θέλω να πω σε αυτό το σημείο, τον τρόπο με τον οποίο διανέμονται τα πράγματα, σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε και εμείς οι ίδιοι”.

Οι OFFSPRING παρουσίασαν το νέο τραγουδι “It Will not Get Better” ζωντανά σε συναυλία τον περασμένο Ιούνιο και το παίζουν συνέχεια από τότε. Ο Noodles περιέγραψε το κομμάτι ως “ενα λιγο προχωρημένο τραγούδι OFFSPRING”.

Το τελευταίο single των OFFSPRING, “Coming For You”, κυκλοφόρησε το 2015.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram