Νέο άλμπουμ για τους Deep Purple;

Written by on 03/02/2019

Ο κιθαρίστας των Deep Purple, Steve Morse είπε ότι το συγκρότημα επρόκειτο να ηχογραφήσει αυτό που θα είναι το 21ο στούντιο άλμπουμ τους κατά τη διάρκεια του 2019, και υπαινίχθηκε μια περιοδεία στις ΗΠΑ.
Το τελευταίο τους LP ήταν το Infinite του 2017, το οποίο εικαζόταν ότι θα ήταν η τελευταία τους κυκλοφορία, επειδή η σχετική περιοδεία είχε τίτλο The Long Goodbye.
Ο Morse συνεχίζει επίσης να συνεργάζεται με την prog band Flying Colors, σε μια συνέντευξη… “Ξεκινάμε δύο άλμπουμ-ένα με Flying Colors και ένα με Deep Purple και ξέρω ότι υπάρχουν περισσότερες Deep Purple συναυλίες που δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα, γι’ αυτό μην τους πείτε ότι σας το είπα έτσι; … Φέτος μπορεί να είναι οι ΗΠΑ, αλλά δεν υπάρχει τίποτα κλεισμένο στα σίγουρα. Μου έρχονται οι φήμες.”
Σε μια προηγούμενη συνέντευξη, ο Morse προέβλεψε ότι οι συνάδελφοί του θα συνέχιζαν να εργάζονται ακόμα και μετά το τέλος της καριέρας του συγκροτήματος. “Σκοπεύω κι εγω επίσης να μείνω στη μουσική, αλλά όχι τόσο ενεργά όσο τώρα”, είπε. “Αλλά αντιλαμβάνεστε ότι, όταν η μουσική είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου για τόσα πολλά χρόνια , είναι αδύνατον μέσα σε μια μέρα να την εγκαταλείψεις. Σε γενικές γραμμές, ξέρω ότι τα παιδιά δεν πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν. Προτιμούν να πεθάνουν στη σκηνή παρά στο κρεβάτι.”
Ο τραγουδιστής Ίαν Γκίλαν είπε πέρυσι ότι ενώ το συγκρότημα σίγουρα πήγαινε προς τη συνταξιοδότηση, είχε ακόμα λίγο χρόνο. “Είμαστε τόσο κοντά στο τέλος τώρα – μέσα σε ένα χρόνο ή δύο, τρία, τέσσερα. Ποιος ξέρει; Αλλά είναι κοντά”, ανέφερε.
Ο μπασίστας Ρότζερ Γκλόβερ παραδέχτηκε ότι” φοβόταν ” το τέλος της μπάντας σε ξεχωριστή συνέντευξη. “[Οι Deep Purple], έχουν μια τέτοια παρουσία στη ζωή μας για 50 χρόνια, που κανείς μας δεν θέλει να τελειώσει, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αργά ή γρήγορα θα πρέπει να σταματήσει,” σκέφτηκε. “Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω και να κάνω ένα άλλο άλμπουμ. Συναισθηματικά, δεν είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε, έτσι θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για άλλα τέσσερα ή πέντε χρόνια.”


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram