Νέο άλμπουμ για τους AC/DC;;;;;;

Written by on 23/09/2020

Τί σου είναι ο φωτογραφικός φακός βρε παιδιά μου!  Απαθανατίζει μια στιγμή και ύστερα αυτή κάνει το γύρω του διαδικτύου  επιβεβαιώνοντας φήμες και υποψίες. Στην προκειμένη περίπτωση μερικά φωτογραφικά κλικ μας προανήγγειλαν την  επιστροφή των AC/DC με νέο δίσκο εντός του 2020 και του Brian Johnson εκ νέου στη μπάντα.

Ήταν κάτι που είχαμε μυριστεί ήδη από το 2018 όταν όταν οι Rudd και Johnson φωτογραφήθηκαν από τον μακροχρόνιο συνεργάτη της μπάντας, Mike Fraser, έξω από στούντιο στο Vancouver, στο οποίο η μπάντα έχει ηχογραφήσει αρκετούς δίσκους κατά το παρελθόν.

 

Όμως αυτή την περίοδο έχουμε νέες οπτικές αποδείξεις. Σύμφωνα με τον ιστότοπο AC/DC Brasil, φωτογραφίες που παρουσιάζουν το νέο line-up της μπάντας αναρτήθηκαν σε επίσημη ιστοσελίδα της, πιθανώς κατά λάθος, και σε σύντομο χρονικό διάστημα αποσύρθηκαν.

Ο ιστότοπος AC/DC Brasil πρόλαβε να κρατήσει τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το Φεβρουάριο του 2020 και έτσι έκαναν το γύρω του διαδικτύου. Μέσα από αυτές φανερώνονται τα γυρίσματα ενός video-clip που σύντομα αναμένεται να δημοσιευθεί, με τον δίσκο να κυκλοφορεί εντός της χρονιάς.

 

 

Στις φωτογραφίες, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, διαφαίνονται στα τύμπανα ο Phil Rudd και στην κιθάρα ο Steve Young, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram