Νέο άλμπουμ για τον David Gilmour

Written by on 28/01/2019

Ναι, παιδιά,σωστά το διαβάσατε . Ο Ντέιβιντ Γκίλμορ αποκάλυψε επίσημα ότι θα επιστρέψει στο στούντιο. To πιο πρόσφατο σόλο άλμπουμ του Gilmour, Rattle that Lock, προφανώς ακολουθείται απο τόνους ακυκλοφόρητων τραγουδιών που ο Gilmour σχεδιάζει να συμπεριλάβει στο επερχόμενο LP.

“Αισθάνομαι πραγματικά πολύ άβολα που φεύγω για να κάνω άλλη μια περιοδεία χωρίς νέα μουσική. Υπάρχουν πολλά τραγούδια που είναι κοντά στο να ολοκληρωθούν, τα οποία δεν κατάφεραν να μπουν σε αυτό το άλμπουμ. Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου να κάνει άλλη μια περιοδεία χωρίς ένα νέο άλμπουμ πρώτα. Μου παίρνει όμως λίγο χρόνο.Χρειάστηκαν 10 χρόνια την τελευταία φορά. Πραγματικά ελπίζω ότι, δεν θα πάρει 10 χρόνια αυτή τη φορά, οτι θα γυρίσω και θ’αρχίσω να δουλεύω ξανά και πάλι.Μετά από αυτό, ναι, θα είμαι έξω και πάλι.”

Είναι απλά αυτονόητο ότι εμείς, ως οπαδοί είμαστε πολύ, ΠΟΛΎ ενθουσιασμένοι για ότι ο Ντέιβιντ σχεδιάζει να κυκλοφορήσει. Το άτομο παίζει σπουδαία μουσική όπως ο Γουίλι Γουόνκα φτιάχνει απίστευτη σοκολάτα. Περιττό να πούμε ότι, όποτε κυκλοφορήσει αυτό το νέο άλμπουμ, θα είναι μια καλή χρονιά!


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram