καποιος ματιασε και τον Ozzy…

Written by on 07/02/2019

by Εύα Ζευγουλά

Ο Ozzy Osbourne αναγκάστηκε να αναβάλει ολόκληρο το Ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας “No More Tours 2” με εντολή των γιατρών. Μετά την ανακοίνωση της 28ης Ιανουαρίου ότι ο τραγουδιστής των BLACK SABBATH αναβάλλει τις πρώτες τέσσερις ημερομηνίες της περιοδείας λόγω της γρίπης επισκέφθηκε τον γιατρό του και πάλι και ο Osbourne διαγνώστηκε με μια σοβαρή λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού,πράγμα που κάνει το γιατρό του να φοβάται οτι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πνευμονία με δεδομένη την ένταση των παραστάσεων και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ταξιδιών σε όλη την Ευρώπη μαζί με τις σκληρές συνθήκες του χειμώνα.

Ο Όζι είπε σε μια δήλωση: “Είμαι εντελώς συντετριμμένος που πρέπει να αναβάλω το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας μου. Από τον Οκτώβριο, ό, τι αγγίζω γίνεται σκατά. Πρώτα η μόλυνση στον αντίχειρά μου και τώρα έρχεται η γρίπη και η βρογχίτιδα.

“Θέλω να ζητήσω συγγνώμη απο τους θαυμαστές μου που ήταν τόσο πιστοί όλα αυτά τα χρόνια, απο τη μπάντα μου,απο το team μου και απο τους Judas Priest που σας απογοήτευσα όλους. Ωστόσο, υπόσχομαι ότι η περιοδεία με τους Judas Priest θα ολοκληρωθεί. Το επαναπρογραμματίζουμε για να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Και πάλι,ζητώ συγγνώμη από όλους. Ο Θεός να σας ευλογεί. Σας αγαπώ όλους, Όζι.”

Οι θεατές παρακαλούνται να κρατήσουν τα εισιτήρια τους, καθώς θα ισχύσουν για τις καινούργιες ημερομηνίες (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες). Οι επιστροφές είναι επίσης διαθέσιμες στο σημείο αγοράς.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό η “No More Tours 2″ξεκινάει την Κυριακή, 9 Μαρτίου στην Αυστραλία όπου θα ακολουθήσει η Νέα Ζηλανδία και η Ιαπωνία πριν από τη δίμηνη τουρνέ στη Βόρεια Αμερική.

Τα νέα της αναβολής της περιοδείας έρχονται λίγες μέρες αφότου που ο Όζι είπε ότι έβηξε τόσο δυνατά που έσπασε ένα αιμοφόρο αγγείο στο μάτι του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια ασθένεια αναγκάζει τον τραγουδιστή να ακυρώσει τις εμφανίσεις του. Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Όσμπορν κόλλησε σταφυλόκοκκο που απαιτούσε εγχείρηση στο χέρι του και είχε ως αποτέλεσμα να ακυρώσει αρκετές παραστάσεις.

Το Ευρωπαϊκό σκέλος του “No More Tours 2” ήταν κάτι σαν επίσημος αποχαιρετισμός του 70χρονου τραγουδιστή στίς για περιοδείες που έκανε για πάνω από πέντε δεκαετίες.

Το “No More Tours 2” είναι μια αναφορά στο “No More Tours” του 1992 που σηματοδότησ την πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης ανακοίνωση το τέλος των ζωντανών του εμφανίσεων και περιοδειών.Το όνομα αυτό ήταν δανεισμένο απο τον τίτλο του πιο πρόσφατου άλμπουμ του που ονομαζόταν “No More Tears”.Ο Ozzy επέστρεψε στη δράση 3 χρόνια μετά και είναι στο δρόμο έκτοτε.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram