ΚΑΙ οι Fleetwood Mac ακυρώνουν εμφανίσεις!!!

Written by on 09/04/2019

Ημέρες μετά την αντικατάσταση των Rolling Stones ως headliners του Jazz Fest λόγω της εγχείρησης καρδιάς του Mick Jagger, οι Fleetwood Mac ακυρώνουν τη συναυλία τους στο φεστιβάλ της Νέας Ορλεάνης, καθώς η Stevie Nicks δίνει  αγώνα με τη γρίπη.

Οι Fleetwood Mac ανέβαλαν πρόσφατα συναυλίες στη Βοστώνη και τη Φιλαδέλφεια λόγω της ασθένειας της Νικς και τη Δευτέρα η μπάντα ανακοίνωσε ότι οι υπόλοιπες τέσσερις εμφανίσεις της  των ΗΠΑ θα αναπροσαρμοστούν καθώς η τραγουδίστρια συνεχίζει να αναρρώνει.

“Σε ενημέρωση  δημοσιεύσεων των Fleetwood Mac σχετικά με την ασθένεια των μελών του συγκροτήματος, ανακοινώνουμε οτι η Stevie Nicks έχει γρίπη. Ενώ αισθάνεται καλύτερα, ο μάνατζερ συμβουλεύτηκε τους γιατρούς της και αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει τις υπόλοιπες τέσσερις εμφανίσεις στη Βόρεια Αμερική για να επιτρέψει την πλήρη ανάρρωση της “, δήλωσε εκπρόσωπος της μπάντας σε μια δήλωση.

“Θέλουμε λοιπόν να μετακινήσουμε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις σε  Βοστώνη, Φιλαδέλφεια, Τορόντο, Γουίνιπεγκ, Έντμοντον και Κάλγκαρι για τον Οκτώβριο  και Νοέμβριο του 2019. Δυστυχώς, η μπάντα δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί στο Jazz Fest στη Νέα Ορλεάνη στις 2 Μαΐου. ”

“Το διασκεδάζουμε περισσότερο από ποτέ σε αυτήν την περιοδεία, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, η κάθε περιοδεία έρχεται με τις προκλήσεις της”, πρόσθεσε ο Mick Fleetwood σε μια δήλωση. “Η γρίπη έχει παροπλίσει την Stevie για μερικές εβδομάδες, αλλά είναι στην ανάρρωση και ανυπομονούμε να βγούμε πίσω στο δρόμο. Ζητούμε, λοιπόν, συγνώμη από τους οπαδούς, αλλά εργαζόμαστε για την επιστροφή μας. “


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram