Κάνε τη γυναίκα σου να σκάσει…!!!

Written by on 12/04/2019

Ο Danny Goldberg,ένας απο τους μάνατζερς των Nirvana απο το 1990 ως το 1994 θυμάται:
“Ήμασταν όλοι μαζί στα βραβεία του MTV. Οι Nirvana και οι Guns N ‘Roses έπαιξαν και οι δύο στα βραβεία MTV. Το πρώτο σώου βραβείων που βγήκε αφού το Nevermind έγινε μεγάλη επιτυχία και είναι πολύ όμορφο-για τους Nirvana freaks αυτή δεν είναι μια νέα ιστορία, αλλά ξαναλέω επειδή ήμουν εκεί και ήταν τόσο σουρεαλιστικό.

Ήταν μια εβδομάδα ή δύο, αφού ο Axl Rose είχε πει απαίσια και σκληρά πράγματα για τον Kurt και την Courtney στο Vanity Fair και το τι παιδί επρόκειτο να βγάλουν και ξέρετε ότι η Francis ήταν, δεν ξέρω, ενός μήνα και κάτι, μερικών εβδομάδων τέλος πάντων, την κρατούσε η Courtney και ήρθαν και υπήρχε ένας χώρος όπου οι μπάντες θα μπορούσαν να τσιμπήσουν και ήταν μια περιοχή backstage με τροφοδοσία και όλα τα σχετικά.

Είπε, “Γεια σου. Axl, θέλεις να είσαι ο νονός του παιδιού μας;”
Τα είχε τότε εκείνη την εποχή με μια κοπέλα, νομίζω ότι το όνομά της ήταν Stephanie Seymour που λέει άγρια στην Courtney,” Είστε μοντέλο;” Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, η Courtney λέει, «Είστε χειρούργος εγκεφάλου;”

Ο Axl Rose είχε αυτούς τους τεράστιους σωματοφύλακες και κάποιον με κάμερα που κατέγραφε τα πάντα πιθανότατα για ένα μελλοντικό ντοκιμαντέρ. Έτσι ο ίδιος, οι σωματοφύλακες και οι καμεραμεν έρχονται στο τραπέζι, όπου είμαστε και λέει: «Κάνε τη γυναίκα σου να σκάσει ή θα σας πετάξω στο δρόμο όλους». Έτσι, ο Kurt κοιτάζει την Courtney και με πιο χαλαρή φωνή της λέει: “Σκάσε bitch.” Όλοι μας σπαστήκαμε και ο Axl έφυγε ξεφυσώντας δυνατά. ”
Απο το βιβλίο του Danny Goldberg,Serving the Servant: Remembering Kurt Cobain


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram