διαζύγιο για τους Slipknot και Chris Fehn

Written by on 18/03/2019

by Εύα Ζευγουλά

Οι δρόμοι των Slipknot και του ντράμερ Chris Fehn χώρισαν.

Δημοσιεύοντας μια δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα τους, οι Slipknot είπαν:

“Βασική σκέψη των Slipknot είναι το έκτο άλμπουμ μας και οι επερχόμενες συναυλίες μας σε όλο τον κόσμο, που θέλουμε να είναι οι καλύτερες στιγμές μας.Ο Chris ξέρει γιατί δεν είναι πλέον μέλος των Slipknot. Είμαστε απογοητευμένοι που επέλεξε να μας κατηγορήσει και να εγείρει αξιώσεις, αντί να κάνει ό, τι ήταν απαραίτητο για να συνεχίσει να είναι μέρος των Slipknot.Θα προτιμούσαμε να μην πάρει το μονοπάτι που πήρε αλλά η εξέλιξη σε όλα τα πράγματα είναι απαραίτητο κομμάτι αυτής της ζωής.
“Long Live The Knot”.

Τα νέα έρχονται λίγο μετά την ανακοίνωση μιας πλήρους περιοδείας στη Βόρεια Αμερική και shows στα οποία θα είναι σαπόρτ των Metallica στην Αυστραλία αργότερα φέτος.
Η ιστορία με τον Chris Fehn συνεχίζεται άρα θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις.

Το έκτο άλμπουμ των Slipknot, που δεν έχει ακόμη τίτλο, θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου.
Ο Κλόουν πρόσφατα δήλωσε στο περιοδικό Kerrang! ότι το νέο άλμπουμ είναι σαν να ανακαλύπτουμε ξανά τους Slipknot.
“Δεν μου αρέσει η ποιότητα του ήχου του πρώτου άλμπουμ μας γιατί υπάρχει ένας θόρυβος στο κεφάλι μου. Μιλώ μόνο για μένα,προσωπική μου άποψη είναι και παρακαλώ, μην γ@@@@ τα λόγια μου εδώ!Η ουσία είναι για μένα,οτι υπάρχει ένας θόρυβος στο κεφάλι μου που συνεχώς μεγαλ.ωνει καθώς γερνάω. Όταν ξεκίνησα το συγκρότημα, ήμουν 26 ετών, εντάξει; Θα γίνω 50 το Σεπτέμβριο και ο θόρυβος αλλάζει. Έτσι αυτό το άλμπουμ είναι σαν να μην έχουμε άλλη ευκαιρία, γιατί δεν χρειαζόμαστε μια ευκαιρία. Είμαστε εδώ.Αλλά αυτό το άλμπουμ είναι σαν να μας ανακαλύπτουμε ξανά σαν μεγαλύτεροι άνθρωποι που είμαστε πιά.Πήρατε ένα είδος πολέμου το ’98, και τώρα θα πάρετε άλλο έναν πόλεμο το 2019. ”

Οι Slipknot είναι επίσης επικεφαλής του φετινού φεστιβάλ Download στις 15 Ιουνίου.


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram