δεν ανασταίνονται όλοι…RIP Phil McCormack…:(

Written by on 29/04/2019

Ο τραγουδιστής των Molly Hatchet,Phil McCormack, πέθανε σε ηλικία 58 ετών στις 26 Απριλίου,όπως επιβεβαίωσε η μπάντα. Δεν είχε αρχικά αναφερθεί αιτία θανάτου.

Ήταν frontman της southern rock μπάντας από το 1996, αφού είχε παίξει μαζί τους προηγουμένως, αναλαμβάνοντας από τον Danny Joe Brown. Ο θάνατος του ακολούθησε εκείνο του ιδρυτή κιθαρίστα και αρχικού τραγουδιστή Dave Hlubeck το 2017, και του Jimmy Farrar, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Brown από το 1980 ως το 1982, πέρυσι.

“Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο του φίλου μας και μέλους του συγκροτήματος Phil McCormack”, δήλωσαν οι Molly Hatchet σε μια σύντομη δήλωση.”Τα συλλυπητήρια και οι προσευχές μας πηγαίνουν στην οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου απώλειας. Η προσφορά του Phil στους Molly Hatchet ήταν γνωστή σε όλο τον κόσμο. Θα μας λείψει, αλλά δεν θα ξεχαστεί ποτέ. “

Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου κατά την οποία ο Μπράουν ήταν το μόνο μέλος που παρέμεινε στη θέση του, τα ζητήματα υγείας του τον ανάγκασαν να αποσυρθεί, αφήνοντας τον McCormack να ολοκληρώσει την ηχογράφηση του album Devil’s Canyon του 1996. Ο McCormack συνεχίζει να εμφανίζεται στους επόμενους τέσσερις δίσκους, καλύπτει τη συλλογή Southern Rock Masters και μια μεταγενέστερη επανακυκλοφορία, με την τελευταία πρόσφατη κυκλοφορία να είναι το Justice του 2010.

Η απώλεια του επιβεβαιώθηκε και από την άλλη μπάντα του, τους Roadducks, που δήλωσαν: “Ο Phil ήταν ένας υπέροχος τραγουδιστής, μέλος της μπάντας, αδελφός και άνθρωπος. Μαζί, ξοδέψαμε χιλιάδες ώρες που μετατράπηκαν σε χιλιάδες μέρες,δημιουργώντας έναν άθραυστο δεσμό, απο εκείνους που λίγοι άνθρωποι είναι αρκετά τυχεροί για να βιώσουν ποτέ ».


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram