Απιστευτο;κι όμως αληθινό!!!!

Written by on 24/01/2019

O Marilyn Manson ένωσε δυνάμεις με τον ηθοποιό και country icon Kris Kristofferson στη σκηνή το περασμένο Σαββατοκύριακο στο The Ace Hotel του Los Angeles.Οι δυό τους συνοδεύονταν από τους Tanya Tucker, Shooter Jennings και Dennis Quaid για μια επανεκτέλεση του “Why Me”του Kristofferson
Ο Manson αργότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον τραγουδιστή-στιχουργό στο Instagram και αποκάλεσε την εμπειρία μεγάλη του τιμή.

 marilynmanson
An honor to be invited onstage with the true Star Is Born. The legend Kris Kristofferson #kriskristofferson #shooterjennings #whymelord

Ο αντισυμβατικός Manson συμμετείχε σαν ο μοναδικός εκπρόσωπος της rock παρόλα αυτά δεν ήταν η πρώτη του επαφή με την country.

Ο Manson συνεργάστηκε και στο παρελθόν με τον Shooter Jennings. Οι δυό τους είχαν συνεργαστεί σ’ ένα cover του “Cat People” του David Bowie τον Φεβρουάριο του 2016 για να τον τιμήσουν ένα μήνα μετά το θάνατο του.Ο Jennings δήλωσε τότε στο Rolling Stone,”τον κάλεσα σ’ένα πάρτυ σ’ένα μπάρ και του είπα “Ε’ι’,γνωρίζεις το’Cat People’;Θέλεις να το ηχογραφήσεις;Νομίζω ότι θα είσαι καταπληκτικός σ’αυτό” κι αυτός απάντησε”Αυτό το τραγουδάω κάθε βράδυ πρίν βγω στη σκηνή!Είναι το τραγούδι με το οποίο κάνω ζέσταμα!!!”Οπότε ένα βράδυ πήγα σπίτι του στίς τρείς τα χαράματα μαζί με όλο τον εξοπλισμό για την ηχογράφηση”


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram