Ακουγονται σαν τους Led Zeppelin….ναι,ΚΑΙ;

Written by on 07/04/2019

Ο frontman των Def Leppard ,Joe Elliott λέει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το γεγονός ότι οι Greta Van Fleet έχουν ήχο παρόμοιο μ’αυτό των Led Zeppelin.

Οι ανερχόμενοι αστέρες του Μίτσιγκαν εισέπραξαν τόνους λάσπης και κακής κριτικής λόγω του ήχου τους, με αποκορύφωμα τον Steven Wilson να αποκαλεί τη μουσική τους «απολύτως αδύναμη».

Ο Elliott λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε μπάντα τις επιρροές της.

Σε ερώτηση του ET Canada τι μουσική ακούει, ο Elliott απαντά: “Δεν ακούω πολύ, θα είμαι ειλικρινής. Αλλά οι δύο που κυρίως ακούω είναι οι Greta Van Fleet, η οποίοι είναι το μεγάλο όνομα αυτή τη στιγμή. Ή η Γκρέτα Βαν Ζέπελιν όπως τους αποκαλούν όλοι. Ναι, ακούγονται σαν Led Zeppelin. Και λοιπόν?

Όταν ξεκινήσαμε, ακουγόμασταν σαν Queen και AC / DC, οπότε όλοι πρέπει να ξεκινήσουν απο κάπου. Είναι εντάξει να δείχνεις τις επιρροές σου, πιστεύω. “

Ο τραγουδιστής συνεχίζει επαινώντας τους UK Struts και λέει: «Νομίζω ότι ο τραγουδιστής Luke Spiller είναι ένα μεγάλο αστέρι. Του αξίζει να τραγουδά σε στάδια. Ας ελπίσουμε ότι μια μέρα θα γίνει. “

Ο Elliott δεν είναι ο μόνος ροκ σταρ που υπερασπίστηκε τους Greta Van Fleet. Ο Slash είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Triple M της Αυστραλίας ότι η επιτυχία τους “ανοίγει πραγματικά τις πόρτες για πολλά νέα συγκροτήματα”.

Η τραγουδίστρια και κιθαρίστρια των Halestorm, Lizzy Hale, είπε στο Classic Rock ότι η μπάντα τους έμενε “στάσιμη“, προσθέτοντας: “Έίμαστε στη σκηνή για πολλά χρόνια και αυτή είναι μια ροκ μπάντα που βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή και πραγματικά πιστεύω ότι θα κάνει ένα καταπληκτικό πράγμα για όλους μας στο rock’n’roll.”


Current track
Title
Artist

Background
Follow by Email
Facebook
Instagram