Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2018. 28 χρόνια Atlantis!

Tα Υπόγεια Ρεύματα κυλούν ανάποδα

Αφεθείτε προς τις πηγές, τα Υπόγεια Ρεύματα κυλούν ανάποδα την Κυριακή 16 Οκτώβρη 2016 στην Φοιτητική Εστία Παν. Πατρών. Είσοδος ελεύθερη. Ώρα έναρξης 21:00. Θα υπάρχουν λεωφορεία μέχρι το τέλος του live.Υπόγεια Ρεύματα

Τα Υπόγεια σε ένα full electric set από όλη την 20χρονη πορεία τους. Ακουστικά μέρη που αναδεικνύουν το έμφυτο λυρισμό τους μπαίνουν ανάμεσα από τις καταιγιστικές ηλεκτρικές τους διαδρομές και τις διασκευές-έκπληξη. Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια παρέα που πορεύεται 20 χρόνια και δρα εδώ και τώρα!

Πριν τα Υπόγεια Ρεύματα θα εμφανιστούν οι Salto Mortale, The Tsiri Band και οι Φ.Α.Κ.Α.

Salto Mortale
Το συγκρότημα »Salto Mortale» ουσιαστικά δημιουργήθηκε στα τέλη του 2011 από τον Θανάση Αντωνόπουλο στην φωνή και στην κιθάρα και τον Δημήτρη Μουργελά στο μπάσο. Μετά από κάποιον καιρό γίνεται η προσθήκη του Γιώργου Μαρκόπουλου στην κιθάρα και έπειτα του Γιώργου Φούρου στο τύμπανα. H μπάντα απέκτησε πλήρη σύνθεση κάπου το 2013. Η βάση του συγκροτήματος είναι ανάμεσα στην Πάτρα λόγω σπουδών και την Τρίπολη λόγω καταγωγής.

Tsiri Band

To Tsiri Band γεννήθηκε από την ανάγκη της ομάδας “Τσιριτσάντσουλες” στο να υπάρχει ένα γκρουπ που θα καλύψει τις μουσικές ανάγκες των ανεξάρτητων παραγωγών τους και κινήται σε ένα ευρύ φάσμα της μουσικής. Από κλασική και ορχηστρική μουσική με πιάνο και μουσικό πριόνι, μέχρι δυνατά Drum n Bass, breakbeat, funky και ροκ στοιχεία οι Τσιριτσάντσουλες μας ταξιδεύουν πότε με την βοήθεια της ψυχεδέλειας και πότε με την βοήθεια μεγάλων ποιητών και νέων στιχουργών.

Φ.Α.Κ.Α.

Οι Φ.Α.Κ.Α δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2014 από τον Πάνο Γεωργόπουλο.Παίζουν κυρίως δικά τους κομμάτια. Το ύφος τους κινείται σε ήχους ροκ ,πανκ ,χιπ χοπ. Toν Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφόρησαν τον 1ο τους δίσκο με τίτλο ΄Ψάξε να κρυφτείς’.

Facebook Comments

Ακούστε live..!