Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2018. 28 χρόνια Atlantis!

AfternoonJam στην «Πυξίδα» με τους Impulse Trio

 

Τα “AfternoonJams” συνεχίζονται στη μουσική σχολή Πυξίδα της Κηφισιάς, το Σάββατο 05 Μαρτίου , στις 20:00.
Τα «AfternoonJams” είναι μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα γνωστοί μουσικοί δημιουργοί, στον ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση χώρο της Πυξίδας. Σε αυτά τα afternoon jams θα υπάρξουν σίγουρα απρόβλεπτες και αναπάντεχες εκπλήξεις – συναντήσεις απο φίλους μουσικούς και καλλιτέχνες.
Στόχος είναι μέσα από αυτά τα live να δημιουργηθεί μια νέα μουσική σχολή – σκηνή στην Κηφισιά, που θα φιλοξενήσει σημαντικούς και αγαπημένους στο κοινό καλλιτέχνες, σε έναν προσεγμένο και οικοίο χώρο.Το Impulse trio στο πλαίσιο των Afternoon Jams της μουσικής σχολής Πυξίδα, θα παρουσιάσει γνωστά κομμάτια της ευρύτερης Jazz μουσικής. Οι Γιώργος Ταμπάκης (κιθάρα), Αχιλλέας Ταμπάκης (μπάσο) και Λουκάς Καλαντζακος (ντραμς) ξεδιπλώνουν την προσωπική αισθητική του γκρουπ, με έμφαση στις μοντέρνες προεκτάσεις και τον αυτοσχεδιασμό πανω σε αγαπημένα τους standard.

AfternoonJam στην «Πυξίδα» με τους Impulse Trio
Σάββατο 05 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 20.00
Είσοδος: 5 ευρώ

Facebook Comments

Ακούστε live..!