Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2018. 28 χρόνια Atlantis!

Λονδίνο – Μάντσεστερ ή Εδιμβούργο…

UK tour του Γιάννη Αγγελάκα & των 100°C –

O Γιάννης Αγγελάκας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος. Δε θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για τη μπάντα του, τους 100°C. Σχεδόν δυο χρόνια πειραματίζονται, γελούν, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν. Αποτέλεσμα όλων αυτών ο δίσκος « Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια» , ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα. Με αυτόν στις αποσκευές τους, αλλά και επιλογές από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα, θα ταξιδέψουν και θα μας «ταξιδέψουν» τον φετινό χειμώνα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα το UK tour ξεκινά στις 15 Φεβρουαρίου με πρώτη στάση στο Teviot Row House στο Εδιμβούργο. Επόμενη εμφάνιση στις 18 Φεβρουαρίου στο Gorilla, Whitworth St. στο Μάντσεστερ και τελικός προορισμός στις 20 Φεβρουαρίου, στο Academy Islington στο Λονδίνο.

Facebook Comments

Ακούστε live...