Αρχική      Νέα     Photos      Εκπομπές      Ατζέντα      Κυκλοφορίες      Βιβλίο      Θέατρο      Συνεντεύξεις      Kαφενεδάκι      Πνύκα      Bίντεο      Επικοινωνία     Downloads      Τεχνολογικό Μαγκαζίνο      Ισολογισμός χρήσης
1990 - 2018. 28 χρόνια Atlantis!

Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Linking Park, Chester Bennington

LONDON, ENGLAND – JULY 03: Chester Bennington of Linkin Park performs at The O2 Arena on July 3, 2017 in London, England. (Photo by Burak Cingi/Redferns)

Ο Chester Bennington δεν είναι πια ανάμεσά μας. Αυτές τις ώρες, δεν έχει και πολύ νόημα να μιλήσει κανείς για την πορεία του και για το ταλέντο του. Το σίγουρο είναι ότι ο τραγουδιστής των Linking Park αφήνει πίσω του σπουδαία καλλιτεχνική παρακαταθήκη αλλά πολύ δυστυχώς και 6 παιδιά στα οποία οι δύο μαμάδες του δύσκολα θα μπορέσουν να εξηγήσουν γιατί ο μπαμπάς κρεμάστηκε.

Ήταν μόλις 41 ετών. Ανήμερα των γενεθλίων του φίλου του Chris Cornell (του οποίου μάλιστα είχε βαφτίσει το γιο) ακολούθησε την ίδια τραγική και μοναχική διέξοδο απέναντι στις εξαρτήσεις του από αλκοόλ και ναρκωτικά με τις οποίες πάλευε για χρόνια. Στις 18 Μαΐου ο Bennington είχε επιλέξει να δημοσιεύσει ένα γράμμα που έγραψε για εκείνον.

«Αγαπητέ Chris, ονειρεύτηκα τους Beatles χθες βράδυ. Ξύπνησα με το «Rocky Raccoon» στο κεφάλι μου και προβληματισμένος κοίταξα τη σύζυγο μου, το πρόσωπο της. Εκείνη μου είπε πως ο φίλος μου έφυγε από τη ζωή. Σκέψεις για σένα ήρθαν στο μυαλό μου και έκλαψα. Ακόμα θρηνώ, με λύπη αλλά και ευγνωμοσύνη καθώς μοιράστηκα ξεχωριστές στιγμές μαζί σου αλλά και με την όμορφη οικογένειά σου. Με έχεις εμπνεύσει  με πολλούς διαφορετικούς τρόπους που δεν θα μπορούσες να μάθεις. Το ταλέντο σου ήταν αγνό και ασύγκριτο. Η φωνή σου ήταν χαρά και πόνος, θυμός και συγχώρεση, αγάπη και πόνος καρδιάς, όλα μαζί σε ένα. Υποθέτω πως κάτι τέτοιο είμαστε όλοι. Με βοήθησες να το καταλάβω αυτό. Σε είδα σε ένα βίντεο να τραγουδάς το «A Day In The Life» των Beatles και σκέφτηκα το όνειρό μου. Θέλω να σκέφτομαι πως είπες αντίο με τον δικό σου τρόπο. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα κόσμο χωρίς εσένα. Προσεύχομαι να βρεις γαλήνη στην επόμενη ζωή. Στέλνω τον αγάπη μου στη σύζυγο και τα παιδιά σου, στους φίλους και την οικογένειά σου. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι μέρος της ζωής σου».

 

Facebook Comments

Ακούστε live..!